Gebelik belirtisi

Sorma,tuvalete çıkmaktan fenalık geldi. Orada yatacağım artık

Eşim daha gününe var biraz daha bekle diyor bende biraz sabırsızım bir de su falan içtim yapsam etkiler mi
Aynen öyle canım adet günü yapsak daha belli olur sanırım hayırlısı olur inşalah sendende haber beklerim

Bende ama sanırım benim adetim geliyor. Getci bat a daha 8 gün var ama erken mi geliyor bilmiyorum. Dün ufak lekelenmem oldu bitti bugün de var kahverengi şekilde
Vallahi bende ya gece nasıl uyuduğumu bilmiyorum 3 defa kesin gidiyorum

testinizin normal halini atarsanız programda filitre atıp bakalım sankı ince bir çizgi var gerçekten

Bende ama sanırım benim adetim geliyor. Getci bat a daha 8 gün var ama erken mi geliyor bilmiyorum. Dün ufak lekelenmem oldu bitti bugün de var kahverengi şekilde

Bende bu kadar erken belirti olmuyordu 2 3 gün olur sonra adet olurdum yaklaşık 6 7 gündür var adetime de 7 gün var

Bende bu kadar erken belirti olmuyordu 2 3 gün olur sonra adet olurdum yaklaşık 6 7 gündür var adetime de 7 gün var
Bende adette 2 3 gün önce başlardı sizin gibi. Ama şimdi lekelenmem var. Adetim erken mi geliyor diyorum kendi kendime. Yumurtlamadan sonra kasıklarımda hep batmalar devam etti sırt ağrısı oldu. Dün eklemlerim özellikle sol kolumda çok ağrı oldu. Dün leke geldi kahverengi. Bitti şimdi lavaboya gittiğimde tekrar lekelenme olmuş o yüzden adetim erken geliyor olabilir diyorum

testinizin normal halini atarsanız programda filitre atıp bakalım sankı ince bir çizgi var gerçekten
Attım canım bu normal test erken değil oyüzden çok silik duruyor bugün yapmam gerekti çünkü grip oldum ilan kullananıyorum gebelik vardır diye

Eklentiler

• IMG_20231226_141502.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 176
  • IMG_20231226_141224.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 168
Hayırlı sabahlar kızlar ben şimdi tekrar test yaptım bu defa tek çizgi çıktı ama belirtilerim hala devam ediyor erken gebelik testi değil normal testti yaptığım acaba erken mi yaptım o yüzden çıkmamış olabilir mi

Merhaba kızlar. Ben sabah aceleyle çıktım. Inceleyemedim de karanlıktı bir de şimdi baktım çok silik bir çizgi var sizce ne yapmamalıyım bu durumda test sonradan cift çizgi gösterir mi

Canım bende de aynı şekilde belirtiler var benimde adet günüm 2 Ocak ama yumurtlamadan sonra göğüs ağrım ve şişi inmedi kasıklarıma ara ara sancılar giriyor

Canım bunada filtre atarmısın bu testte de silik çıktı ama foropefta çıkmıyor

Eklentiler

• IMG_20231227_205425.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 131
  • IMG_20231227_203040.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 154
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…