- 8 Ağustos 2023
- 6.017
- 7.101
- 128
Sorma,tuvalete çıkmaktan fenalık geldi. Orada yatacağım artıkBir de belirtilerime ek olarak çok sık idrara çıkıyorum normalde gece en fazla 1 kere bazen hiç çıkmıyordum. Ama 2 3 gündür geceleri 2 3 defa kalkıyorum gündüz de aynı şekilde cok sık çıkıyorum.
Eşim daha gününe var biraz daha bekle diyor bende biraz sabırsızım bir de su falan içtim yapsam etkiler mi
Aynen öyle canım adet günü yapsak daha belli olur sanırım hayırlısı olur inşalah sendende haber beklerimResimde pek görülmüyor ama inşallah pozitiftir ya çok sevinirim.
Bende kasiklarimda çok ağrı yok ara ara oluyor. En cok bel ağrım ve göğüs hassasiyetim var adet olacakmışım gibi hissediyorum yine de nasip kısmet hakkımızda hayırlısı. Bekleyip göreceğiz
Vallahi bende ya gece nasıl uyuduğumu bilmiyorum 3 defa kesin gidiyorumSorma,tuvalete çıkmaktan fenalık geldi. Orada yatacağım artık
İnşallah bakalım adet gunum 3 ocak gecikme olursa yapacam yine hayırlısıAynen öyle canım adet günü yapsak daha belli olur sanırım hayırlısı olur inşalah sendende haber beklerim
Vallahi bende ya gece nasıl uyuduğumu bilmiyorum 3 defa kesin gidiyorum
Sende başka hangi belirtiler varVallahi bende ya gece nasıl uyuduğumu bilmiyorum 3 defa kesin gidiyorum
testinizin normal halini atarsanız programda filitre atıp bakalım sankı ince bir çizgi var gerçektenŞu etkileyebilir canımm ya ilk idrarla yapılıyor yada gün içinde yeme içmeden 2_3 saat sonra yapılıyor bende de böyle çok silik çıktı gözle görmüyor kamerada çok belli değil ama dediğimiz gibi günüme daha 5 gün var ben sırf ksıklarımda ağrı devam ettiğim için bekleyemedim
Bende ama sanırım benim adetim geliyor. Getci bat a daha 8 gün var ama erken mi geliyor bilmiyorum. Dün ufak lekelenmem oldu bitti bugün de var kahverengi şekilde
Bende bu kadar erken belirti olmuyordu 2 3 gün olur sonra adet olurdum yaklaşık 6 7 gündür var adetime de 7 gün varBende ama sanırım benim adetim geliyor. Getci bat a daha 8 gün var ama erken mi geliyor bilmiyorum. Dün ufak lekelenmem oldu bitti bugün de var kahverengi şekilde
Bende adette 2 3 gün önce başlardı sizin gibi. Ama şimdi lekelenmem var. Adetim erken mi geliyor diyorum kendi kendime. Yumurtlamadan sonra kasıklarımda hep batmalar devam etti sırt ağrısı oldu. Dün eklemlerim özellikle sol kolumda çok ağrı oldu. Dün leke geldi kahverengi. Bitti şimdi lavaboya gittiğimde tekrar lekelenme olmuş o yüzden adetim erken geliyor olabilir diyorumBende bu kadar erken belirti olmuyordu 2 3 gün olur sonra adet olurdum yaklaşık 6 7 gündür var adetime de 7 gün var
Günümün gelmesini bekliyorum gecikme olursa düşünüyorumhamilelik ve regl belirtileri aynı kan testine baktırın bıde
hayırlısı olsun inşallahh :)Günümün gelmesini bekliyorum gecikme olursa düşünüyorum
Attım canım bu normal test erken değil oyüzden çok silik duruyor bugün yapmam gerekti çünkü grip oldum ilan kullananıyorum gebelik vardır diyetestinizin normal halini atarsanız programda filitre atıp bakalım sankı ince bir çizgi var gerçekten
bakın belli belirsiz bi çizgi var filtre atınca amaAttım canım bu normal test erken değil oyüzden çok silik duruyor bugün yapmam gerekti çünkü grip oldum ilan kullananıyorum gebelik vardır diye
İşte normal gözle bakınca aynı böyle görünüyor canım telefonun kalitesi çok iyi değil o yüzden testi tekrarlıcam inşallah bakalım
Rica ederım bence 2-3 gün sonra erken gebelik testiyle tekrarlayınİşte normal gözle bakınca aynı böyle görünüyor canım telefonun kalitesi çok iyi değil o yüzden testi tekrarlıcam inşallah bakalımteşekkür ederim
Canım bunada filtre atarmısın bu testte de silik çıktı ama foropefta çıkmıyortestinizin normal halini atarsanız programda filitre atıp bakalım sankı ince bir çizgi var gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?