- 6 Mart 2024
- 62
- 12
- 3
- 26
- Konu Sahibi depresyonmood
-
Hanımlar merhaba adetime 5 gün kaldı ovulasyon testi yaptım ve böyle çıktı doktora gittiğimde yumurtaların kaybolduğu ve olgun yumurtanın gözükmediğini söylemişti ama ovulasyon testim böyle çıkıyor normal mi gebelik testi yaptım negatif çıktı(erken gebelik testi değildi normal testti)
Anladım ama yumurtlama geçti bitti daha silik bir çizgi olup kaybolması gerekmiyor muOvülasyon testiniz yumurtlamayı gösterir ve şuan negatif görünüyor zaten , yeterli koyulukta değil. En az Test çizgisi kadar koyu olmalı
Hayır, regl gecikmesinden 5 gün sonra yaptım negatif gölge dahi yoktu, bende stres yaptım, küçük bebeğim var yorgunluk filan diye gecikti diye düşündüm 10. Günde olmayınca test yaptım o zaman pozitif çıktı.Hanımlar iyi geceler tekrardan normal gebelik testinde eğer hamilelik olsaydı çok çok silik de olsa bir çizgi belirirdi dimi? Eğer hiç silik de çizgi çıkmadıysa hamilelik yokmudur?
Evet gebesiniz daha yeni olduğu için çok silik gözüküyordur birkaç güne netleşir en doğrusu kan testi vermekEki Görüntüle 3399350 reglime 3-4 gün var ilk defa bugün silik çizgi gördüm sizce varmıı
ovulasyon zamanı dışında da olsa o silik çizgi belirir, pik yoksa yumurtlama da yok :)Anladım ama yumurtlama geçti bitti daha silik bir çizgi olup kaybolması gerekmiyor mu
yumurtlama dönemi dışında ilişkiye girmiş miydiniz yani geç döllenme mi yoksa normal zamanda döllenip geç tutunan yumurta oluyor mu merak ediyorumHayır, regl gecikmesinden 5 gün sonra yaptım negatif gölge dahi yoktu, bende stres yaptım, küçük bebeğim var yorgunluk filan diye gecikti diye düşündüm 10. Günde olmayınca test yaptım o zaman pozitif çıktı.
Bugün kan testi sonucum 2000 çıktı, karın ve vajinal bakıldı fakat kese yok yani 6+5 değer ve son adet tarihime göre boşta olsa bir kesenin olması gerekiyordu.yumurtlama dönemi dışında ilişkiye girmiş miydiniz yani geç döllenme mi yoksa normal zamanda döllenip geç tutunan yumurta oluyor mu merak ediyorum
Rabbim hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin vardır bir hayır, umarım sonraki gebelik sağlıklı sonuçlanır Ramazanın hürmetineBugün kan testi sonucum 2000 çıktı, karın ve vajinal bakıldı fakat kese yok yani 6+5 değer ve son adet tarihime göre boşta olsa bir kesenin olması gerekiyordu.
Cuma gününe kadar 2 kez daha kan vereceğim değerlerim düzensiz artarsa dış gebelik teşhisi onaylanmış olacak. Yumurtlama döneminde ilişkim olmuştu.
Kesinlikle, Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah.Rabbim hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin vardır bir hayır, umarım sonraki gebelik sağlıklı sonuçlanır Ramazanın hürmetine
Anladım zaten yumurtlama 5 gün oldu 6ve 7inci gün çatlama oldu sonrasında doktora gittim doktor baktığında olgun yumurta olmadığını söylemişti adetime 2 gün kaldı bakalım neler olacak göreceğiz benim zaten sol kassığım hep ağrır belim bacaklarım ağrır bu ayda aynı belirtileri yaşıyorum göğüslerim adetime yaklaşırken hassaslaşır ve şişer bi iştahım aşırı açık onu da son zamanda kilo almaya yoruyorum her an kendimi adet olacakmışım gibi hissediyorum zaten hafiften karın ağrıları başladı ama bugün sol kassığım çok battı ağrıdı onu da adet yaklaşmasına yoruyorumovulasyon zamanı dışında da olsa o silik çizgi belirir, pik yoksa yumurtlama da yok :)
Test yaptınız acaba bendede batma var reglime 4guj var ama hiç batma olmazdı regl oncesiAnladım zaten yumurtlama 5 gün oldu 6ve 7inci gün çatlama oldu sonrasında doktora gittim doktor baktığında olgun yumurta olmadığını söylemişti adetime 2 gün kaldı bakalım neler olacak göreceğiz benim zaten sol kassığım hep ağrır belim bacaklarım ağrır bu ayda aynı belirtileri yaşıyorum göğüslerim adetime yaklaşırken hassaslaşır ve şişer bi iştahım aşırı açık onu da son zamanda kilo almaya yoruyorum her an kendimi adet olacakmışım gibi hissediyorum zaten hafiften karın ağrıları başladı ama bugün sol kassığım çok battı ağrıdı onu da adet yaklaşmasına yoruyorum
Yaptım canım ama negatif çıktı erken gebelik testi değildi normal testtiTest yaptınız acaba bendede batma var reglime 4guj var ama hiç batma olmazdı regl oncesi
Bende hamilelikle ilgili bir şey hissetmiyorum 11 gün geçmiş adet günü lekelemem oldu bir buçuk gün sürdü kan testinize bir türlü yapamadım bakalım bi yarın alicam ama değilim galiba yada Allah korusun.diş.gebelik nasıl oluyor bide ben boş gebelik yaşadım çok sancılı düşük sonrasında da anestezi almadan kürtaj o yüzden zaman geçtikçe benimde belirtim olmadıkça korku oluyor sadece çok nadir.birden adet sancıcı.geliyor bide karnım da şiş gibi duruyor yada bana öyle geliyor belirtimi buda onuda bilmiyorum tiksinme yok uyku hali yok kusma yok yani halsizlik yokBugün kan testi sonucum 2000 çıktı, karın ve vajinal bakıldı fakat kese yok yani 6+5 değer ve son adet tarihime göre boşta olsa bir kesenin olması gerekiyordu.
Cuma gününe kadar 2 kez daha kan vereceğim değerlerim düzensiz artarsa dış gebelik teşhisi onaylanmış olacak. Yumurtlama döneminde ilişkim olmuştu.
Kasıklarımda ağrı var regl gibi ama değil kan testi pozitif ama kese yok. Embriyo yani kese tüplerde kalmış olabilir kesin sonuç için bekleyeceğiz 2 3 gün dedi. Benimde hiç tiksinme durumu vs olmadıBende hamilelikle ilgili bir şey hissetmiyorum 11 gün geçmiş adet günü lekelemem oldu bir buçuk gün sürdü kan testinize bir türlü yapamadım bakalım bi yarın alicam ama değilim galiba yada Allah korusun.diş.gebelik nasıl oluyor bide ben boş gebelik yaşadım çok sancılı düşük sonrasında da anestezi almadan kürtaj o yüzden zaman geçtikçe benimde belirtim olmadıkça korku oluyor sadece çok nadir.birden adet sancıcı.geliyor bide karnım da şiş gibi duruyor yada bana öyle geliyor belirtimi buda onuda bilmiyorum tiksinme yok uyku hali yok kusma yok yani halsizlik yok
Artış önemli canım benim düzenli artarsa iyiye işaretAdet üç gün geciyo 27.4 sonuç nasıl sizce kızlar göğüs şişliği ateş basması gaz oluyo ara ara
Pek gidemiyorum teste kimyasal felan olsa bı belirtim olur heralde dimi gitmsem ne gibi sorun olur ki kötü bişey varsa zaten bı belirtim biseyim olur galibaArtış önemli canım benim düzenli artarsa iyiye işaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?