- 1 Şubat 2025
- 155
- 31
- 13
- 27
- Konu Sahibi ozlem386650
-
Tabii ki öyle ama böyle olunca da heveslenmiştim bu belirtisi ilk defa yaşadım çünkü kasık batması ve bıçak saplanması gibi ağrıları sonra ovülasyon silik çıkınca olmadı yine galiba dedimAdet olmadıkça umut her zaman vardır
İkisinin ölçtüğü hormon farklı olduğu için buna takılmayın diyorlar o yüzden bunu düşünerek kendinizi strese sokmayın benceTabii ki öyle ama böyle olunca da heveslenmiştim bu belirtisi ilk defa yaşadım çünkü kasık batması ve bıçak saplanması gibi ağrıları sonra ovülasyon silik çıkınca olmadı yine galiba dedim
Haklısınız nasipte varsa olacak yoksa zaten ağlasam da üzülsem de faydasız teşekkür ederimİkisinin ölçtüğü hormon farklı olduğu için buna takılmayın diyorlar o yüzden bunu düşünerek kendinizi strese sokmayın bence
Allah gönlünüzdekini en güzel şekilde nasip etsin inşallahHaklısınız nasipte varsa olacak yoksa zaten ağlasam da üzülsem de faydasız teşekkür ederim
Aminn inşallahAllah gönlünüzdekini en güzel şekilde nasip etsin inşallah
Adete kaç gün var inşallah gebeliktir belirtiler onu gösteriyor ama bazen psikolojik de olabiliyor ben aylardır ne belirtiler yaşadım inşallah sizinki gebeliktendir 2 gün sonra testi tekrarlayınMerhaba kızlar birsey sormak istiyorum yardimcı olabilirseniz çok sevinirim,regli zamanlarım çok düzensiz bundan dolayı yumurtlama tarihleriminde takibi zor oluyor,asıl konuya gelecek olursam bayramın son günü iç çamaşırimda 3-4 damla pembe leke gördüm o günden bu zamana kadar da göğüs ucu hassasiyeti,alt karın ağrısı ara ara yoklayan,hafif hafif bazen can acıtıcı kasık batmaları,özellikle gece mide bulantiları 2 gündür de baş dönmesi yaşıyorum,test yaptım erken gebelik negatif,bugünde bebetime kaset test yaptım sanki gölgeli neden olur sizce
Burda pozitif görünüyor bidaha test yapma şansınız var mı kendim kadar heyecanlandım bende yarın test yapayım diyorum bakalımdüzensiz adet oluyorum pkostan dolayı kestiremiyorum kibu ayın 14-18 dahil lekelenme tarzında yaşadım,dün test yaptım(bebe time) ancak idararı fazla dökmusum ekranda ki dalgalanma gitmedi ama yine belki belirsiz bir çizgi vardı, yarım saat bekledim baktim gidecek gibi degil testi suya tuttum dalgalanma gitti direkt cizgi cikti görselleri bıraktım
Yaa öyle mi inanın üzüldüm ama muhtemelen bende regl olcam inşallah gelecek ay güzel haberler veririz birbirimize, aminTeşekkür ederim canım kan testi verdim negatif çıktı
İnşallah gebeliktendir Herşey gönlünüzce olsun Rabbim bekletmesinAllah razı olsun canım herşey gönlünüzce olsun inşallahben kan vermeye gittigimde bir hemşireye durumumu anlattım testlerimi vs gösterdim direkt gördü aa silik şekilde çıkmış,gec döllenme diye bir durum var bazı gebeliklerde henuz cikmamaisken belirti yaşarsınız daha sonra testlerde çıkar vs dedi bir 20 gün 1 ay daha bekleyin dedi neyse kan numuneni verirken karnıma rahim kısmına bir anda bıçak saplandı sanki iki büklüm oldum anlamadım şuanda bile sol kasık ara ara hafif hafif ağrıyor
Test yaptım negatif, normalde regl günün bugündü ama bu ay iki gün geç yumurtlama gördüm o yüzden iki gün geç olacağım sanırım :)Amin canım inşallahsen ne yaptın bu arada,sormayı unuttum
Sağ kasık batması oldu 2 gün ama baya batıyordu birde akıntıBelirti var mı peki?
Test mi bozuk acabaBelirti var mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?