D Damlasyl Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2025 1 0 1 23 4 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Damlasyl #1 Adetime 5 gün var kızlar test yaptım silik çizgi ama kasık ağrım baş dönmem ve akıntım var sizce hamilemiyimdir böyle belirtisi olan varmı
Adetime 5 gün var kızlar test yaptım silik çizgi ama kasık ağrım baş dönmem ve akıntım var sizce hamilemiyimdir böyle belirtisi olan varmı
Z zeynepp0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2024 2.061 552 43 24 4 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Damlasyl #2 Damlasyl .!.: Adetime 5 gün var kızlar test yaptım silik çizgi ama kasık ağrım baş dönmem ve akıntım var sizce hamilemiyimdir böyle belirtisi olan varmı Genişletmek için tıkla... Olabilir ihtimal var
Damlasyl .!.: Adetime 5 gün var kızlar test yaptım silik çizgi ama kasık ağrım baş dönmem ve akıntım var sizce hamilemiyimdir böyle belirtisi olan varmı Genişletmek için tıkla... Olabilir ihtimal var
B Blackgirll35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2025 2.524 487 38 25 9 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Damlasyl #3 Damlasyl .!.: Adetime 5 gün var kızlar test yaptım silik çizgi ama kasık ağrım baş dönmem ve akıntım var sizce hamilemiyimdir böyle belirtisi olan varmı Genişletmek için tıkla... Herkesin benzer belirtileri oluyo ne hamilesin diyebiliriz nede degilsin testini atarsan daha dogru cevaplar verebiliriz
Damlasyl .!.: Adetime 5 gün var kızlar test yaptım silik çizgi ama kasık ağrım baş dönmem ve akıntım var sizce hamilemiyimdir böyle belirtisi olan varmı Genişletmek için tıkla... Herkesin benzer belirtileri oluyo ne hamilesin diyebiliriz nede degilsin testini atarsan daha dogru cevaplar verebiliriz