- 13 Eylül 2025
- 6
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi nazar elmas
-
Yerleşme kanaması olabilir testi atsanaKızlar yeni evliyim ay başında adet görmüştüm ortasında düğünüm oldu sonunda tekrar adet oldum ama normal adet gbi değildi baş dönmesi adet ağrısı gbi belim de Ağrı oluyor kasıklarımda birde akıntım olmaya başladı erken gebelik testi yaptığımda ikinci çizgi silik şekilde çıktı sizce hamilemiyim
Yerleşme kanaması olabilir testi atsana
Eveli gün yapmıştım testi snce adet gününü bekliyim mi yoksa yarın tekrar yapsam mı ümitlenip negatif çıkmasından da korkuyorumBu markayi bilmiyorum ama bence hamilesin
Hemen mi çıktı yoksa sonradan mı gördün çizgiyi bence hamilesin şikayetlerin hamilelik belirtisine de benziyor ne zaman adet olmustun ne zaman kanaman olmuştuEveli gün yapmıştım testi snce adet gününü bekliyim mi yoksa yarın tekrar yapsam mı ümitlenip negatif çıkmasından da korkuyorum
Hemen çıkmadı bn tek görünce atmıştım saat 4 gbi yaptım akşam 10 gbi tekrar baktığımda ikinci çizgi çıkmış 3 Ağustos adet oldum 26 Ağustos tekrar oldu ama hani normal değildi çok olurdu ilk 4 gün fln bunda ilk iki gün normal geldi kesildi iki günde kahverengi çamur leke gbi ama pek kirletmedi damla şeklindeHemen mi çıktı yoksa sonradan mı gördün çizgiyi bence hamilesin şikayetlerin hamilelik belirtisine de benziyor ne zaman adet olmustun ne zaman kanaman olmuştu
Adet gününü bekle canım yerleşme kanaması olabilir adetim geçmiş sanırım bu sefer bekle testin başında hakkında hayırlısı olsun inşallahHemen çıkmadı bn tek görünce atmıştım saat 4 gbi yaptım akşam 10 gbi tekrar baktığımda ikinci çizgi çıkmış 3 Ağustos adet oldum 26 Ağustos tekrar oldu ama hani normal değildi çok olurdu ilk 4 gün fln bunda ilk iki gün normal geldi kesildi iki günde kahverengi çamur leke gbi ama pek kirletmedi damla şeklinde
Aradan 6 saat geçmiş baktığınızda o doğru bir sonuç olmuyorHemen çıkmadı bn tek görünce atmıştım saat 4 gbi yaptım akşam 10 gbi tekrar baktığımda ikinci çizgi çıkmış 3 Ağustos adet oldum 26 Ağustos tekrar oldu ama hani normal değildi çok olurdu ilk 4 gün fln bunda ilk iki gün normal geldi kesildi iki günde kahverengi çamur leke gbi ama pek kirletmedi damla şeklinde
Ne kadar sürede belli olması gerekirAradan 6 saat geçmiş baktığınızda o doğru bir sonuç olmuyor
Hangi marka silik var sankiBende test yaptim boyle cikti
Awox markaHangi marka silik var sanki
Çizgiyi gordum silik bı kaç gün sonra tekrarlayin netlesme varsa kan verinAwox marka
Yani bildiğim kadarıyla 10 dakika içindeki sonuç doğru, prospektüsünde de yazıyor ilerleyen zamanlarda beliren çizgilerle ilgili uyarı gibi bir şey vardı 6 saat cok uzun bi süre sanki bana öyle geldiNe kadar sürede belli olması gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?