Gebelik belirtisi

nazar elmas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2025
6
1
1
23
Kızlar yeni evliyim ay başında adet görmüştüm ortasında düğünüm oldu sonunda tekrar adet oldum ama normal adet gbi değildi baş dönmesi adet ağrısı gbi belim de Ağrı oluyor kasıklarımda birde akıntım olmaya başladı erken gebelik testi yaptığımda ikinci çizgi silik şekilde çıktı sizce hamilemiyim

Yerleşme kanaması olabilir testi atsana

Eveli gün yapmıştım testi snce adet gününü bekliyim mi yoksa yarın tekrar yapsam mı ümitlenip negatif çıkmasından da korkuyorum
Hemen mi çıktı yoksa sonradan mı gördün çizgiyi bence hamilesin şikayetlerin hamilelik belirtisine de benziyor ne zaman adet olmustun ne zaman kanaman olmuştu

Hemen mi çıktı yoksa sonradan mı gördün çizgiyi bence hamilesin şikayetlerin hamilelik belirtisine de benziyor ne zaman adet olmustun ne zaman kanaman olmuştu
Hemen çıkmadı bn tek görünce atmıştım saat 4 gbi yaptım akşam 10 gbi tekrar baktığımda ikinci çizgi çıkmış 3 Ağustos adet oldum 26 Ağustos tekrar oldu ama hani normal değildi çok olurdu ilk 4 gün fln bunda ilk iki gün normal geldi kesildi iki günde kahverengi çamur leke gbi ama pek kirletmedi damla şeklinde

Adet gününü bekle canım yerleşme kanaması olabilir adetim geçmiş sanırım bu sefer bekle testin başında hakkında hayırlısı olsun inşallah

Aradan 6 saat geçmiş baktığınızda o doğru bir sonuç olmuyor

Merhaba kizlar benimde benzer bir sey oldu benim adetim bitti daha 1 hafta oluyor yani yeni adetime 14 15 gun var bnde bugün tekrar kanama geldi bel ve karin agrim yogun peceteye silince geliyor pede gelmiyor yerlesme olabilir mi bende ne olur ne olmaz erken test yaptim cikmadi sanki

Bende test yaptim boyle cikti

Eklentiler

• 1000198978.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 43
  • 1000198977.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 20
  • 1000198976.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 20
  • 1000198975.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…