Gebelik belirtisi

seydaa0011

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2025
31
10
3
Merhaba bir soru danışmak istiyorum size 6 eylülde korunmasız cinsel ilişki oldu adet döngüm düzensiz adet oluyorum bugün adet döngümün 32. Gününe girdim fakat kasıklarım adet olacakmış gibi çok ağrım sancım var sizce bu gebelik belirtisimi yoksa adetmi olacağım aranızda yaşayan varsa yazabilirmi 😊

Merhaba bir soru danışmak istiyorum size 6 eylülde korunmasız cinsel ilişki oldu adet döngüm düzensiz adet oluyorum bugün adet döngümün 32. Gününe girdim fakat kasıklarım adet olacakmış gibi çok ağrım sancım var sizce bu gebelik belirtisimi yoksa adetmi olacağım aranızda yaşayan varsa yazabilirmi 😊
Adetin gecmesini bekle eger tarihi net bilmiyorsan bi ay gecsin bekle hergun gidip test alip strese girmene degemz bendede sizin gbi adet olacak gibi agri oldu gogus hassasiyeti falan sonra gebelik olmstu darisi size insallah bu surecte strse girmeyin

Adetin gecmesini bekle eger tarihi net bilmiyorsan bi ay gecsin bekle hergun gidip test alip strese girmene degemz bendede sizin gbi adet olacak gibi agri oldu gogus hassasiyeti falan sonra gebelik olmstu darisi size insallah bu surecte strse girmeyin
Adet ne zaman olacağım bilmiyorum adet döngüm düzensiz olduğu için en son adet tarihim 16 Ağustosta oldum

Bi kac gun daha bekleyip sabah ilk idrarla test yapin her ihtimale karsi hem kaset hem erken gebelik testi alin
Predictor veya laboquick kaset test alın sabah ilk ısrarla yapmanız gerekiyor. Varsa anında çıkar. Ya da kan verin en kestirme.

Bi kac gun daha bekleyip sabah ilk idrarla test yapin her ihtimale karsi hem kaset hem erken gebelik testi alin
Cuma günü gidip kan testi vereceğim ama insan da merak ediyor günler geçmiyor çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için ❤️

Predictor veya laboquick kaset test alın sabah ilk idrarla yapmanız gerekiyor. Varsa anında çıkar. Ya da kan verin en kestirme.
Yinede ben bekliyeyim cumaya kadar belki olurum adet boşu boşuna almamış olmayayım 🙈 çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ❤️

Yinede ben bekliyeyim cumaya kadar belki olurum adet boşu boşuna almamış olmayayım 🙈 çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ❤️
Ben ovulasyon almıştım yanında 6 adet geliyor. Adet olsanız bile ilerde lazım olacaktır diye düşünüyorum. Allah gönlünüze göre versin

Cinsiyetinizi kaçıncı hafta öğrendiniz
Bana doktor 11 haftada tahmin soyledi eger pozisyon duzgunse hemen gosterir 14 17 haftalarda tam gosteriyor eger o haftalarda kendini gostermezse 18 23 haftalari arasinda detayli ultrason var o zaman kesin belli oluyor bana 11 haftada soylediler tahmin ve degismedi

Back
X