Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen ay tüm gebelik belirtilerini yaşadım aşılama sonrası negatif oldu.bu ay ikinci asilama bugün 5. Günüm bu ay kendimi asla dinlemiyorum belirti aramiyorum.psikolojim bozuldu.neyi okusam o belirtiyi yaşadım geçen ay
İnşAllah bu sefer güzel haberlerini alırızGeçen ay tüm gebelik belirtilerini yaşadım aşılama sonrası negatif oldu.bu ay ikinci asilama bugün 5. Günüm bu ay kendimi asla dinlemiyorum belirti aramiyorum.psikolojim bozuldu.neyi okusam o belirtiyi yaşadım geçen ay
Progestan kullanıyor musunuzGeçen ay çok bel ağrım olmuştu bu ay hiç bir belirti yok sanırım yine tutmadı gerçekten çok yorucu bir süreç
Adet ağrısı dışında bir şey yoktu bende. Normalde adet ağrım hafif başlar git gide artardı çok ağrılı geçiririm hep ilaç içerim. Bu sefer ağrı başladı sonra azaldı bitti bir kaç saat sonra tekrar başlayıp azaldı. Sanki adet olacakmışım da olamıyormuşum gibiydi. Adet belirtilerine benziyor yani şişkinlik ağrı vs oluyor.iyi akşamlar arkadaşlar. Bu ay aşılama yapıldı fakat her adet öncesinde olduğu gibi karnımda şişlik oldu. 1 hafta var adetime. Sanırım yine olmadı. Sizler gebe kaldığınızda belirtileriniz neler oldu acaba deneyimlerinizi paylaşır mısınızz? Adet belirtilerine benziyor mu
Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Benimde bat a 1 hafta var ve karında şişkinlik olunca direkt adete yormuştum umarım bu ay olmuşturAdet ağrısı dışında bir şey yoktu bende. Normalde adet ağrım hafif başlar git gide artardı çok ağrılı geçiririm hep ilaç içerim. Bu sefer ağrı başladı sonra azaldı bitti bir kaç saat sonra tekrar başlayıp azaldı. Sanki adet olacakmışım da olamıyormuşum gibiydi. Adet belirtilerine benziyor yani şişkinlik ağrı vs oluyor.
Anladım canım. Bakalım bu ay bizi neler bekliyorHayır rahim duvarı kalınlığı iyi dedi vermedi
Maalesef aynı durumları hep bende yaşadım o yüzden artık belirti aramıyorum.Bir sürü belirti yasadigim her ay negatifi gördüm. Adet ağrım var kesin adet olacağım diye gün saydigm ay hamile olduğumu öğrendim
İnşallah rabbim bizlere de nasip ederAnladım canım. Bakalım bu ay bizi neler bekliyor![]()
Yaaa umarım bende de öyle olurBir sürü belirti yasadigim her ay negatifi gördüm. Adet ağrım var kesin adet olacağım diye gün saydigm ay hamile olduğumu öğrendim
Amin inşAllahİnşallah rabbim bizlere de nasip eder
Regl şişkinliğim oldu tatlı isteğim arttı libidom yüksekti kesin adet olacağım dedim ovulasyon testi yapıyordum o ay regli günüme 2 gün varken aşırı silik çıkıyordu tamam kesin hamile değilim dedim . 1 hafta sonra taşınma olayımız oldu reglim 4 gun gecikmisti ama zaten her ay gecikiyoeum diye onu da onemsememistim eşim ne olur olmaz test alalım yap bari şimdi sen ağır kaldırırsin falan dedi çok silik çıktı 3 gün sonra hastaneye gidip 300 le hamile olduğumu öğrendim şuan 19 haftaligimYaaa umarım bende de öyle olurhamile kaldığınız ay öğrenmeden önce regl şişkinliği oldu mu peki
MaşAllahh rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinRegl şişkinliğim oldu tatlı isteğim arttı libidom yüksekti kesin adet olacağım dedim ovulasyon testi yapıyordum o ay regli günüme 2 gün varken aşırı silik çıkıyordu tamam kesin hamile değilim dedim . 1 hafta sonra taşınma olayımız oldu reglim 4 gun gecikmisti ama zaten her ay gecikiyoeum diye onu da onemsememistim eşim ne olur olmaz test alalım yap bari şimdi sen ağır kaldırırsin falan dedi çok silik çıktı 3 gün sonra hastaneye gidip 300 le hamile olduğumu öğrendim şuan 19 haftaligimallahim size de nasip etsin inşallah en hayırlısı en güzeli en kolayı en yakın zamanda sizin olsun
![]()
Merhaba test yaptınız miiyi akşamlar arkadaşlar. Bu ay aşılama yapıldı fakat her adet öncesinde olduğu gibi karnımda şişlik oldu. 1 hafta var adetime. Sanırım yine olmadı. Sizler gebe kaldığınızda belirtileriniz neler oldu acaba deneyimlerinizi paylaşır mısınızz? Adet belirtilerine benziyor mu
Adet oldum canım kan testimde negatifti zatenMerhaba test yaptınız mi
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah önümüzdeki ay olurAdet oldum canım kan testimde negatifti zaten