- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi neoldugunubilmemlazim
Beklenen regl tarihime 9 gün var, gebe kalmış olsam şu anda belirti olur muydu? Olsa nasıl olurdu??????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya çok tatlısınız, çok teşekkür ederim:))vallahi hamileliğimi gün gün yazdığım için notlarıma baktım ve beklenen regl tarihimden 9 gün önce sanki regl olacakmışım gibi rahim şişkinliği, belimde iğne varmış gibi kaşınıcasına bir bel ağrısı olmuş. hareket ederken iğne batıyor gibi olmuş. bir de memede minik minik hassasiyet başlamış elektrik çarpması gibi. son olarak da sık sık tuvalete çıkmaya başlamışım özellikle geceleri. hatta şöyle not düşmüşüm bol sıvı almamama rağmen sık tuvalete çıkmaya başladım diye. regl olacakmışım gibi karın ağrısı da olmuş biraz.
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben açıkçası belimde ufak ufak pıt pıtlar hissetmiştim o dönemler sanırımYa çok tatlısınız, çok teşekkür ederim:))
Benim ilk korunmasız ayım, çok heyecanlıyım, her durumu hamilelik belirtisine bağlamaya başladım, deliricem sanırım![]()
Yerleşme kanaması olmayan da oluyormuş yaErken gebelik ile pms belirtilerinin hepsi aynı. Adet olcagınız zaman da bunları hissedersiniz gebe kaldığınız da da tek fark yerleşme kanaması. Birde yumurtlamadan sonra insanlar genelde kuruluk hissediyor. Bende full sürekli beyaz losyon kremsi gibi akıntı oldu hiç kuruluk olmadı. Tek farklılık bu diyebilirim
Ya amin çok teşekkür ederim, isteyen herkese nasip etsin rabbimAllah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben açıkçası belimde ufak ufak pıt pıtlar hissetmiştim o dönemler sanırımStrese sokmayın kendinizi o en hayırlı zamanda gelir size
Reglım 25 cı gunde yenı diğerıne 5 gun kalmış kan testı verdım 400 çıkdıBeklenen regl tarihime 9 gün var, gebe kalmış olsam şu anda belirti olur muydu? Olsa nasıl olurdu??????
9 gün kala belirti olmaz benimdeBeklenen regl tarihime 9 gün var, gebe kalmış olsam şu anda belirti olur muydu? Olsa nasıl olurdu??????
Ay yarım gitmiş mesajım9 gün kala belirti olmaz benimde
Testleri açmayın kuzum.. olmayan yerde çıkan çizgiler boşuna kafa karıştırıyor.. bence bu test negatif; belki birkaç gün sonra pozitife dönebilir gebelik varsa..Kızlar testi açıp baktığımda böyle pembe 2. Çizgi var 5 dakika dan sonra baktım ne olabilir erken gebelik olabilir mi cevap verir misiniz lütfen ?
Evet hatta çoğu gebe de olmuyor galiba. Bende olmadı. Hem ilk gebeliğimde hem 2 deYerleşme kanaması olmayan da oluyormuş ya
Merhaba, sizde bir değişiklik var mı acaba? Belirtilerde artma ya da herhangi bir test?Sanırım benim dpo 10 herhabgi bir leke yerleşme olmadı tabi varsa hamilelik
Belirttiler nelerdi?Reglım 25 cı gunde yenı diğerıne 5 gun kalmış kan testı verdım 400 çıkdı
Merhaba 11 dpo negatif ama belirti desen aynı seyler gögüs kramplar ara ara bazen şefaf sulu akıntı bazen süt beyazı az bişey arada mide bulantısı geliyor bel agrısı ara ara var ama tabi adet günü de yaklaştı bilmiyorum vallaMerhaba, sizde bir değişiklik var mı acaba? Belirtilerde artma ya da herhangi bir test?
Ben de henüz test yapmadım, daha reglime 6 gün var ama bilmiyorumMerhaba 11 dpo negatif ama belirti desen aynı seyler gögüs kramplar ara ara bazen şefaf sulu akıntı bazen süt beyazı az bişey arada mide bulantısı geliyor bel agrısı ara ara var ama tabi adet günü de yaklaştı bilmiyorum valla
Bence hiç yapma bekle derim canım nasılsa erken de görsen geç de görsen zaten bekliceksinBen de henüz test yapmadım, daha reglime 6 gün var ama bilmiyorum![]()