gebelik belirtisi

mine30aknci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
8
0
1
39
Merhabalar ben 3 yıllık evliyim geri çekme yöntemiyle korunuyoruz korunma yöntemi değil tabi ama 3 yıldır hamile kalmadım eşim çok dikkatliydi istemediği için normalde adetlerim düzenlidir günü gününe gelir 3 gündür gecikti normal adet belirtilerimin hepsi var ama gelmedi gebelikte tüm adet belirtilerini yaşayan var mi sizce hamile olabilir miyim?

Merhabalar ben 3 yıllık evliyim geri çekme yöntemiyle korunuyoruz korunma yöntemi değil tabi ama 3 yıldır hamile kalmadım eşim çok dikkatliydi istemediği için normalde adetlerim düzenlidir günü gününe gelir 3 gündür gecikti normal adet belirtilerimin hepsi var ama gelmedi gebelikte tüm adet belirtilerini yaşayan var mi sizce hamile olabilir miyim?
Eger merakim geçer diyorsan hemen bi test al ben adetimin gecikmeli 3. Günü yaptigimda cikmisti istersen bi dene

Off kızlar testte yaptım içim yine rahat değil ikinci çizgi çok çok silik çıktı hatta ben bile çizgi var gibi görmüş bile olabilirim ama hala adet olmadım ve bugün hafif hafif baş dönmeleri yaşıyorum biraz daha bekleyip kan testini öyle mi yaptırsam acaba:KK64:

cnm benm hamileleğimde adet belirtileri vardı ama çok yoğun bi halsizlikle anladm hamile olduğumu kafamı kaldıramıyordum ve kan testi kesin sonuç yaptr rahatla

Off kızlar testte yaptım içim yine rahat değil ikinci çizgi çok çok silik çıktı hatta ben bile çizgi var gibi görmüş bile olabilirim ama hala adet olmadım ve bugün hafif hafif baş dönmeleri yaşıyorum biraz daha bekleyip kan testini öyle mi yaptırsam acaba:KK64:
Hamilesin o zaman çizgi silikse

mehabala lütfen bana yadmcı olun adetımın 3 günü klolmene basladım ve 24 agıstosta catlatma gnesı vuruldum 25 26 27 taıhlerı aasında doktorum ılıskı verdı 9 eylule kadar adet olmadysan gel ded fakat ben 7 eylulde gıtım beta hcg testı yapıldı ve 13,25 cıktı doktorum zamandan 2 gun once yapıldı 9 da gel tekrar yapalım dedı bugunde yaptıdım 17,66 yukselmıs doktoum az yukselmıs dedı cuma gene kan veıcem sizce neden bu sekıl az yukselıyordur dıs gebelık yada erken hamılelkoldugu ıcınmı bu sekılde delırıcem lutfen aydımcı olun doktorum olumlu yada olumsuz bı sey demedı

Sonuc ne oldu acaba?

Back
X