Üçüz gebelik yaşayanlar

Ben de aynı durumdayım hatta bu doktorlara nasıl randevu alınabildiğini de çözebilmiş değilim belli bi günü falan mı var acaba ne zaman girsem randevular dolu yazıyor . ali acardan da randevu alabilmek bi mesele araya 40 kişi soktuk zar zor randevu aldık o da mesela bi sonraki randevuyu çok uzak tarihe verince doktorsuz kaldım 😁 ben de meram tıpta emine türen i çok duydum kadro her ne kadar iyi olsa de dediğiniz gibi randevu bulamayınca bi anlamı kalmıyor 🥲
:) jülide hanım var orda bide oranın doktoraları iyi ama işte 🤣randevuya bir gidersin bide doğuma gider aynı doktoru bulamazsın öyle dolu 😀😀😀 sehır hastanesinden birinden alamazsan birinden mutlaka alırsın en azından Dosyan takibin olur acil bi doğuma gitsen açar bakarlar neymiş neciymiş die . Nerde oturuyorsunuz ?

:) jülide hanım var orda bide oranın doktoraları iyi ama işte 🤣randevuya bir gidersin bide doğuma gider aynı doktoru bulamazsın öyle dolu 😀😀😀 sehır hastanesinden birinden alamazsan birinden mutlaka alırsın en azından Dosyan takibin olur acil bi doğuma gitsen açar bakarlar neymiş neciymiş die . Nerde oturuyorsunuz ?
Aynen öyle çok sıkıntı 😁 ben selçukludayım 😊

merhaba 3 ü de ayrı kesede mi yoksa 2 si bir kesede biri ayrı mı? nasıl acaba ? bir de doktor risk konusunda ne dedi?
Üçü ayrı kesede. Plesanta previam var ve her an doğum olabilir çok riskli bi gebeliğim var. Üçüz gebelikler başlı başına risk zaten birde böyle sorunlar olabiliyor malesef

Back
X