gebelik belirtisimi bunlar ?

pnryksel06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
24
39
28
Şubatın 27 sinde regl oldum her zamanki gibi 5 gün sürdü.bittiği günden itibaren bel kasık ağrısı ve acayip baş ağrım var gün boyu süren.dün geceden beride bacaklarmn üst ve iç kısmında iğnelenme oluyo bugün test yaptm fakat negatif çıktı.üstüne görme olabilir mi yada olsaydı testde çıkmazmydı yardm edermisinz ?

Şubatın 27 sinde regl oldum her zamanki gibi 5 gün sürdü.bittiği günden itibaren bel kasık ağrısı ve acayip baş ağrım var gün boyu süren.dün geceden beride bacaklarmn üst ve iç kısmında iğnelenme oluyo bugün test yaptm fakat negatif çıktı.üstüne görme olabilir mi yada olsaydı testde çıkmazmydı yardm edermisinz ?
Bel kasık agrisi normal de bas agrisi hiç duymadimda yasamadimda en garantisi kan tahlili yaptir

Cok daha var adet gününüze bence bekleyin. Eğer gebelik olmuş olsada bu kadar erken çıkmaz idrar testinde.

Daha 17 gün var adet gününüze bu kadar erken olsa bile çıkmaz. Ne ara döllencekte hemen cıkcak? Siz acele etmeyin sabredin o zamana kadar

Üstüne görme diye bişey olsaydı 5 gün süreciğini sanmam. Bi kaç leke olurdu tahminimce yaşamadım kesin konuşamicam onun için

X