gebelık beslenmesi

limonata27

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2020
64
22
38
32
kızlar mrb ben 10+2 gunluk hamıleyım. Benim aklıma takılan bıseu var yardımcı olursanız sevinirim. beslenme konusunda duzensız ve yeterınce yiyemiyorum kokulardan dolayı kayınvalidem yapyor yıyorum mesela kahvaltı aksam yemegı seklınde ogunlerum oglen olmuyor genelde ki canım hıc istemıyor yemek yemeyi acaba bebek vaemı gelişiminde budurumdan ılk 4 ay anneden besleniyor demişti doktorum ama aklıma takıldı yınede yardımcı olursanız sevinirim

Korkmayın bişey olmaz. Ben ilk 4 ay sadece kraker çorba ve mandalina yedim. 3 kilo verdim doktorum gayet normal dedi. Doktorunuz şunu demiş ilk 4 ay sizin depolarınızdan besleniyor yani vitaminlerinizi kullanıyor. 4.aydan sonra yediklerinizden beslenmeye başlıyor. Ben ceviz çok yemiştim bebeğin beyin gelişimi için çok önemli hem mideyi de bulandırmıyor aklınızda bulunsun.

Çok teşekkur ederim cevız falan yıyorum ama işte su ara mutfak kabus gibi olduğu için yeterince duzenlı beslenemıyprum da içimde bi yınede tedırgınlık oldu annelik işte ikinci çocuk ama yınede aynı telaş

Çok iyi anlıyorum ben mutfağın önünden geçsem midem bulanıyordu bırakın yemek yemeyi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Yok yok korkma ilk 3 ay böyle zaten bebeğnde depolarından besleniyor.ama 4.aydan sonra iştahın açılıp yiyemediklerini bile yemek isteyeceksn

Bende beslenemiyorum valla kilo verdim ama zaten şişman hamile kalmistim işime de geldi. Bebeğim sağlıklı çok şükür korkma canim. Zaten tıka basa yemek abartmak bence daha zararli

hamile olduğum aklımın ucundan bile geçmezken kusmaya başladım ne yesem çıkarıyorum açım resmen brnde ya gelişmezse beslenemiyorum diye çok endişe ettim ama gayet iyi şükür o iyidir merak etmeyin sağlıkla gelsinler inşallah

amin inşallah sizede hayırlı olsun saglıkla kucagımza alırız ınsallah. aynen açım ama kokulardan düzenli beslenemıyprum nasil bır kokuysa gitmiyor bır türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…