- 8 Kasım 2020
- 64
- 22
- 38
- 32
- Konu Sahibi limonata27
-
Çok teşekkur ederim cevız falan yıyorum ama işte su ara mutfak kabus gibi olduğu için yeterince duzenlı beslenemıyprum da içimde bi yınede tedırgınlık oldu annelik işte ikinci çocuk ama yınede aynı telaşKorkmayın bişey olmaz. Ben ilk 4 ay sadece kraker çorba ve mandalina yedim. 3 kilo verdim doktorum gayet normal dedi. Doktorunuz şunu demiş ilk 4 ay sizin depolarınızdan besleniyor yani vitaminlerinizi kullanıyor. 4.aydan sonra yediklerinizden beslenmeye başlıyor. Ben ceviz çok yemiştim bebeğin beyin gelişimi için çok önemli hem mideyi de bulandırmıyor aklınızda bulunsun.
Çok iyi anlıyorum ben mutfağın önünden geçsem midem bulanıyordu bırakın yemek yemeyiÇok teşekkur ederim cevız falan yıyorum ama işte su ara mutfak kabus gibi olduğu için yeterince duzenlı beslenemıyprum da içimde bi yınede tedırgınlık oldu annelik işte ikinci çocuk ama yınede aynı telaş
sormayın mutfaga girerken ağlamak gelıyo içimdsnÇok iyi anlıyorum ben mutfağın önünden geçsem midem bulanıyordu bırakın yemek yemeyisağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Zaten suan yumurta süt kavrulmuş soğan nohut et kabus gibi gelıyo banaYok yok korkma ilk 3 ay böyle zaten bebeğnde depolarından besleniyor.ama 4.aydan sonra iştahın açılıp yiyemediklerini bile yemek isteyeceksn
İnanırım kuzum ben kahvaltılık bile yiyemezdim öğgZaten suan yumurta süt kavrulmuş soğan nohut et kabus gibi gelıyo bana
hamile olduğum aklımın ucundan bile geçmezken kusmaya başladım ne yesem çıkarıyorum açım resmen brnde ya gelişmezse beslenemiyorum diye çok endişe ettim ama gayet iyi şükür o iyidir merak etmeyin sağlıkla gelsinler inşallahkızlar mrb ben 10+2 gunluk hamıleyım. Benim aklıma takılan bıseu var yardımcı olursanız sevinirim. beslenme konusunda duzensız ve yeterınce yiyemiyorum kokulardan dolayı kayınvalidem yapyor yıyorum mesela kahvaltı aksam yemegı seklınde ogunlerum oglen olmuyor genelde ki canım hıc istemıyor yemek yemeyi acaba bebek vaemı gelişiminde budurumdan ılk 4 ay anneden besleniyor demişti doktorum ama aklıma takıldı yınede yardımcı olursanız sevinirim
amin inşallah sizede hayırlı olsun saglıkla kucagımza alırız ınsallah. aynen açım ama kokulardan düzenli beslenemıyprum nasil bır kokuysa gitmiyor bır türlühamile olduğum aklımın ucundan bile geçmezken kusmaya başladım ne yesem çıkarıyorum açım resmen brnde ya gelişmezse beslenemiyorum diye çok endişe ettim ama gayet iyi şükür o iyidir merak etmeyin sağlıkla gelsinler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?