Gebeliğe Hazırlık Gebelik beta değeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nebahatgz

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2021
35
2
6
33
Arkadaşlar merhaba idrar testi yaptım pozitif çıktı ve kan testide verdim beta hcg 225000.00 gibi bir değer çıktı henüz doktor görmedi çokmu yüksek bende anlamıyorum yorumlayacak olan varmı adet gecikince hemen test yapmadım bekledim bi kaç hafta

Arkadaşlar merhaba idrar testi yaptım pozitif çıktı ve kan testide verdim beta hcg 225000.00 gibi bir değer çıktı henüz doktor görmedi çokmu yüksek bende anlamıyorum yorumlayacak olan varmı adet gecikince hemen test yapmadım bekledim bi kaç hafta
Kaç gün gecikti adetiniz

Bu değere göre kese falan gözükmesi lazım hatta kalp atışı da duyulabilir belki 7 haftalık kadar vardır bu değere göre

Buradan yorum yapamayız değerin yüksek olması pek bir şey y ifade etmez 2 gün arayla 2 kat gibi bir değerde artmalı o yüzden bence doktora gitseniz çok iyi olur.

Bi sorun olmasında çok korkuyorum
Madem korkuyorsunuz neden erkenden doktora görmediniz pozitifi gördükten sonra kan verip iki günde artışı takip edecektiniz sonra 3 5 bin olunca doktora giderdiniz o zaman kontrollü şekilde muayene olurdunuz

Madem korkuyorsunuz neden erkenden doktora görmediniz pozitifi gördükten sonra kan verip iki günde artışı takip edecektiniz sonra 3 5 bin olunca doktora giderdiniz o zaman kontrollü şekilde muayene olurdunuz
Pozitifi görünce hemen kan verdim zaten sadece idrardaki testi geç yaptım

Ne ilacı kullanıyorsunuz 2 aylık hamilesiniz yani bu duruma göre
Safra kesesi ameliyatı oldum iltihap durumu olunca antibiyotik kullandım ilaçtandır gecikme diye düşündüm çünkü ameliyattan hemen sonrada gecikme oldu hamileymişim şimdi korkmuyoda değilim ilaçlardan dolayı

Safra kesesi ameliyatı oldum iltihap durumu olunca antibiyotik kullandım ilaçtandır gecikme diye düşündüm çünkü ameliyattan hemen sonrada gecikme oldu hamileymişim şimdi korkmuyoda değilim ilaçlardan dolayı
İnşallah birşey olmamıştır şimdi ilacı bırakın kullanmayın niye bu kadar beklediniz ki hamile olduğunuzu öğrenir öğrenmez ilacı bırakıp doktora gitmeniz gerekiyordu

Back
X