Gebelık beta

gokceg53

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2025
8
0
1
25
Mıllet gecıkmenın 3. Gunundeyim
Beta <1.2 Prolaktın 53 cıktı sokulemıyorum prolaktının etkısı olabilir mi doktora gorunmedım

geçmiş olsun doktorunuza danışın basit bir ilaçla bu hormon değerinizi düşürebilirsiniz muhtemelen dostinex verir. genelde düşükten, memeleri uyarıcı bir baskıdan vs yükselir düşük bir ihtimal de hipofiz bezindeki minik bir tümör kaynaklı oluyor ama bu tümör kelimesi sizi korkutmasın zararsız yüzdeki sivilce gibi bir şey. bilmeniz için detaylı yazdım beni doktor bilgilendirmeden direkt ilaç vermişti

geçmiş olsun doktorunuza danışın basit bir ilaçla bu hormon değerinizi düşürebilirsiniz muhtemelen dostinex verir. genelde düşükten, memeleri uyarıcı bir baskıdan vs yükselir düşük bir ihtimal de hipofiz bezindeki minik bir tümör kaynaklı oluyor ama bu tümör kelimesi sizi korkutmasın zararsız yüzdeki sivilce gibi bir şey. bilmeniz için detaylı yazdım beni doktor bilgilendirmeden direkt ilaç vermişti
Tesekkur ederım benım hep yuksek 33ile basladı 53 e kadar cıktı en son endokrıne gıttım 48 degerım cıktı bana 50 altı yuksek sayılmaz dedı ılac vermedı ancak sımdı cezamı cekıyorum agrı var ama gelen yok ılk defa boyle oldu yarın kadın doguma gıdıcem ınsallah

Back
X