• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik beta

nasdemir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Kızlar selam 4 haftalıkken gebe olduğumu öğrendim ilk kanımı verdim beta 827 çıktı 1 hafta sonra 5 haftalık olduğumuzda beta birden 7827 ye yükselmiş iyi birşeymi bu kese falanda gözüktü bu arada dedik acaba ikiz mi

Yok gayet iyi yükselmiş kese gözüktüyse zaten betanın bir önemi yok

Kızlar selam 4 haftalıkken gebe olduğumu öğrendim ilk kanımı verdim beta 827 çıktı 1 hafta sonra 5 haftalık olduğumuzda beta birden 7827 ye yükselmiş iyi birşeymi bu kese falanda gözüktü bu arada dedik acaba ikiz mi
Merhaba ikiz miymiş acaba

İkiz mi? Tek mi baya yükselmiş?

Evet ikizmiş ama kaybettim ikisinide maalesef birinin gelişimş olmamış tek yumurta ikizinde genelde sık görülürmüş kalbi durdu ikisininde
Cok afadersiniz sizi üzmek istemem sadece kafam cok karısık ben de benzer dırumdayım. Tek yolk kesesi mi vardı? Kaçıncı haftada öğrenmiştiniz ikiz olduğunu

Cok afadersiniz sizi üzmek istemem sadece kafam cok karısık ben de benzer dırumdayım. Tek yolk kesesi mi vardı? Kaçıncı haftada öğrenmiştiniz ikiz olduğunu
Ben aslında tek biliyodum devlet hastanesine gitmiştim ilk haftalar sonra özelede gittim anlaşılmadı ama içime doğmuştu kalp atışı falan dinledik 1 tane dinledik ama 8. Haftada kalp atışı alınmadı bende daha özel bi hastaneye gittim daha iyi doktora altan muayne oldu orda görüldü ikiz olduğu ama birinin gelişimi durmuş tek yumurta ikizlerinde sık görülüyomuş bu durumda kafası gelişmemiş diğeri gayet sağlıklı ama gelişmeyen onuda öldürmüş maalesef 1 hafta önce kürtajla sonlandı gebeliğim maalesef

Back
X