- 28 Eylül 2025
- 2
- 0
- 1
- 21
- Konu Sahibi Zehra sksk
-
Doktorun dediği doğrudur bence yeniden hamile kalma çalışmalarına başlayın çocuk alındıktan sonraKızlar 6+4 ken doktora gittim boş gebelik dedi kalbi duyulmuyor dedi bebek 5.5 mm dedi 11 gün sonra tekrar gittim bu sefer Bebek yok kalbi duyulmuyor salı günü gel kürtaj dedi sizce guvenmelimiyim yoksa başka bir doktora gitmelimiyim devlete gittim ikisindede
Özele gitme imkanınız varsa bir gidin derim. Bana da boş gebelik ihtimali söylendi ertesi gün özele gittim hem bebeği gördük hem kalbini duyduk şükürler olsunKızlar 6+4 ken doktora gittim boş gebelik dedi kalbi duyulmuyor dedi bebek 5.5 mm dedi 11 gün sonra tekrar gittim bu sefer Bebek yok kalbi duyulmuyor salı günü gel kürtaj dedi sizce guvenmelimiyim yoksa başka bir doktora gitmelimiyim devlete gittim ikisindede
Nasıl anlicam bunuBoş gebelik ise beta artış oranınız da işaret verir.
Benim 2 kat artıyordu sonuncusu yüzde 61 artmış kötü müKanınızda beta hcg değerine bakılmış olması lazım. Değerin 48 saatte bir 2 katına yakın artması beklenir.
Merhaba anne yaptınız bana da 6 haftada kalp atışı yok boş gebelik demedı ama o ihtimal var bence nasıl anladınız acaba düştü mü sizinBenim 2 kat artıyordu sonuncusu yüzde 61 artmış kötü mü
Hayır neden düşsün ağzınızı hayra açınMerhaba anne yaptınız bana da 6 haftada kalp atışı yok boş gebelik demedı ama o ihtimal var bence nasıl anladınız acaba düştü mü sizin
Yanlış anlamayın boş gebelik deyince pek sağlıklı ilerlemiyor bende ilk tüp bebegım daha kalp atışını duyamadım inşallah sizin çok sağlıklı ilerler burada okuduklarımdan bir umut edıyorum bndeHayır neden düşsün ağzınızı hayra açın
İnşallah duyarsınızYanlış anlamayın boş gebelik deyince pek sağlıklı ilerlemiyor bende ilk tüp bebegım daha kalp atışını duyamadım inşallah sizin çok sağlıklı ilerler burada okuduklarımdan bir umut edıyorum bnde
Sağolunİnşallah duyarsınız
Merhaba bende bırsey sormak istiyorum ben de ilk Tüp bebegım ve keseyı gördükten sonra kanamam oldu kesem duruyordu onsıra 5-6 haftalık dedi doktor dün tekrar gittim kalp atışı için yok dedi haftası da küçük hala dedi doktor ama hemen sağlıksız gebelik diyemem dedi ya geriden geliyordur ya geç döllenmedir benim boş gebelikse şu an kanamam olması gerekiyordu değil mi çünkü Gebelm ilerliyor kalp atışını göremedim Ne belirti var ya da kanama tam ne zaman başlıyor boş gebelikseKızlar 6+4 ken doktora gittim boş gebelik dedi kalbi duyulmuyor dedi bebek 5.5 mm dedi 11 gün sonra tekrar gittim bu sefer Bebek yok kalbi duyulmuyor salı günü gel kürtaj dedi sizce guvenmelimiyim yoksa başka bir doktora gitmelimiyim devlete gittim ikisindede
Son durumunuz nedirMerhaba bende bırsey sormak istiyorum ben de ilk Tüp bebegım ve keseyı gördükten sonra kanamam oldu kesem duruyordu onsıra 5-6 haftalık dedi doktor dün tekrar gittim kalp atışı için yok dedi haftası da küçük hala dedi doktor ama hemen sağlıksız gebelik diyemem dedi ya geriden geliyordur ya geç döllenmedir benim boş gebelikse şu an kanamam olması gerekiyordu değil mi çünkü Gebelm ilerliyor kalp atışını göremedim Ne belirti var ya da kanama tam ne zaman başlıyor boş gebelikse
Düşük yaptım maalesefSon durumunuz nedir
Kaç haftalık siniz ben boş gebelik geçirdim kürtaj olalı iki hafta olduKızlar 6+4 ken doktora gittim boş gebelik dedi kalbi duyulmuyor dedi bebek 5.5 mm dedi 11 gün sonra tekrar gittim bu sefer Bebek yok kalbi duyulmuyor salı günü gel kürtaj dedi sizce guvenmelimiyim yoksa başka bir doktora gitmelimiyim devlete gittim ikisindede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?