Merhaba.benim herseye dikkat etmeme ragmen doktorlarin cozum bulamadgi sistitim Var.iliskiden sonra bir tane piyeliseptly icmek zorundayim.hamile kalsam sorun olur mu.
Merhaba.benim herseye dikkat etmeme ragmen doktorlarin cozum bulamadgi sistitim Var.iliskiden sonra bir tane piyeliseptly icmek zorundayim.hamile kalsam sorun olur mu.
Oncelikle allah yardimcin olsun cnm.. Kullandigin ilacin bi etkisi olurmu bilmem ama sana tek tavsiye edecegim gun icerisinde olabildigince cok su icip idrarini cok tutmadan lavaboya gitmen.. Ayrica iliskiden sonra hemen yataktan kalkma ve kalktigin zaman vajinanin icini yikama hem gebeligi onler hemde sistit mikrobunu yayar.. Ben aşılama ile hamis kaldim asilamayi yaptirdigim gun aksamina doktorum iliski onerdi ama ben cok agir idrar yolu yanmasi gecirdim hemde uzun bi sure.. Hic ilac kullanmadim sadece su ictim cok sukurki korktugum basima gelmedi umarim sanada bi faydam olur cnm.. İnsallah kisa zamanda kavusursun bebisine.. Ne zaman istersen yardinci olabilirim :)