- 3 Ekim 2025
- 7
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi ahenkledanset
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek gibiBebeğimin cinsiyetine bakarmısınız ultrason fotoğrafı 12+2
TeşekürlerErkek gibi![]()
Çoğu kişiden duydum bunu çok haklısınızDoktorlar bile net bi cevap veremiyorlar bu haftalarda, 12 erken biraz benim doktorum 12 de çıkıntı yok deyip kız demişti ama 14 üncü haftada emin olabiliriz alışveriş yapma şimdilik dedi. İlk kız gördüğü halde sonradan erkek çıktı :) bu ultrasonda net değil bacakları yukarda tutup gizlemiş bebiş :) sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.
12 haftada doktorum yüzde yüz kesin dedi hatta gösterdi bacakların arası boş kesin yüzde yüz kız dedi inanmıştım alışmıştım dünde başka bir doktor yüzde yüz erkek dedi benim beyin allak bullak oldu zaten ya yüzde yüz kız ya erkek olacak da biri öyle biri böyle diyor bilemiyorum bende buraya sorayım dedim![]()
Ay Banada 12 de bacak arası boş kız gibi dedi gönlüm erkekten yana iki kızım var birde oğlum olsa o duyguyuda yaşamak isterdim tabi hersey nasip hayırlısı artık fetal yaptrdık sonuç bekliyoruz 13 ü bitircezDoktorlar bile net bi cevap veremiyorlar bu haftalarda, 12 erken biraz benim doktorum 12 de çıkıntı yok deyip kız demişti ama 14 üncü haftada emin olabiliriz alışveriş yapma şimdilik dedi. İlk kız gördüğü halde sonradan erkek çıktı :) bu ultrasonda net değil bacakları yukarda tutup gizlemiş bebiş :) sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.
Bacak arası boş kız gibi denilen ultrasonumuz bu 12 haftalık Birdaha gidemedik 13 ü bitircez
Aynı aynı aynı şeyler yaşamışız 12+2iken geçen hafta perşembe gunu bacak arası bomboş dedi kesin yüzde yüz dedi garanti dedi boş dedi çıkıntı yok dedi bende cuma günü yaptirmıstim fetal DNA bakalım sonuç nezaman gelecek benimde 12 yaş kızım tabiki insan. Bir meyveyi yiyince diğerinin tadınada bakmak istiyor bakalım hayırlısıyla gelsinlerAy Banada 12 de bacak arası boş kız gibi dedi gönlüm erkekten yana iki kızım var birde oğlum olsa o duyguyuda yaşamak isterdim tabi hersey nasip hayırlısı artık fetal yaptrdık sonuç bekliyoruz 13 ü bitircez![]()
Aynı aynı aynı şeyler yaşamışız 12+2iken geçen hafta perşembe gunu bacak arası bomboş dedi kesin yüzde yüz dedi garanti dedi boş dedi çıkıntı yok dedi bende cuma günü yaptirmıstim fetal DNA bakalım sonuç nezaman gelecek benimde 12 yaş kızım tabiki insan. Bir meyveyi yiyince diğerinin tadınada bakmak istiyor bakalım hayırlısıyla gelsinlerAy Banada 12 de bacak arası boş kız gibi dedi gönlüm erkekten yana iki kızım var birde oğlum olsa o duyguyuda yaşamak isterdim tabi hersey nasip hayırlısı artık fetal yaptrdık sonuç bekliyoruz 13 ü bitircez![]()
Erkek gibi sanki
Ay bende cuma yaptrdım heyecanla sonucu bekliyorum inşallah gönlümüzdeki olurAynı aynı aynı şeyler yaşamışız 12+2iken geçen hafta perşembe gunu bacak arası bomboş dedi kesin yüzde yüz dedi garanti dedi boş dedi çıkıntı yok dedi bende cuma günü yaptirmıstim fetal DNA bakalım sonuç nezaman gelecek benimde 12 yaş kızım tabiki insan. Bir meyveyi yiyince diğerinin tadınada bakmak istiyor bakalım hayırlısıyla gelsinler![]()
Benimkide sürpriz oldu inşallah bu sefer ikimizinde erkek olur fetal sonucunuz geldiğinde buradan paylasirmisinizAy bende cuma yaptrdım heyecanla sonucu bekliyorum inşallah gönlümüzdeki olurbenim kızlarımda 10 ve 7 yaşındalar süpriz bir gebelik oldu benimde son şansım tüpleri bağlatırım birde erkek bebişimiz olursa ne güzel olurmuş herseyin hayırlısı bakalım nasibimizde ne var
![]()
Tabiki paylaşırım sizde paylaşın olurmu merak ettimBenimkide sürpriz oldu inşallah bu sefer ikimizinde erkek olur fetal sonucunuz geldiğinde buradan paylasirmisiniz![]()