Gebelik cipro

kafkas2761

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2025
3
0
1
29
Kızlar haberim olmadan gebeliğim 4 uncu ve 5 nci haftasinda cipro kullandim şuan 9.hafta ya girdik herhangi bir sikinti olur mu gittigim doktor kurtaj yapabiliriz dediler başiniza hiç boyle bir durum geldi mi bilgilendirirmisiniz

Canım bende bilmeden tansiyon ilacını kullandım 2 hafta. Ama kürtaj demedi kimse. Benim tansiyon ilacı da C kategori idi. Bak 9. Haftaya kadar sağlıkla ilerlemiş nerden çıktıki şimdi

Canım bende bilmeden tansiyon ilacını kullandım 2 hafta. Ama kürtaj demedi kimse. Benim tansiyon ilacı da C kategori idi. Bak 9. Haftaya kadar sağlıkla ilerlemiş nerden çıktıki şimdi
Bugun dr soyledi çok canimizi sikti bizim ilac ta c grubuna giriyor sizin gebeliginiz nasil var mi bi sikintiniz

Hayır ben henüz 7+5 im. Ama çok okudum antidepresan vs kullanıp sağlıklı doğum yapanları. Kendi doktorum da prof. Biliyordu kullandığım ilaçları böyle birşey demedi. Ve ben bir kaç doktora daha sordum bişey olmaz dediler. Benim bildiğim sağlıksız gebelik olursa düşüyor zaten. Ama şunu da okudum C kategorisinde bi ilaç kullandığında kürtaj yasalmış.

Back
X