Gebelik çizgisi

Merveengin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2020
13
3
1
26
Merhabalar, benim göbeğimin altına doğru çok belirgin olmayan bir çizgi var, internetten araştırdığımda gebelik çizgisi olarak görünüyor. Ben normal regl oluyorum, çizginin ne zaman çıktığı konusunda da bir fikrim yok, bilgilendirirseniz sevinirim. IMG_20200823_153257.webp

Merhabalar, benim göbeğimin altına doğru çok belirgin olmayan bir çizgi var, internetten araştırdığımda gebelik çizgisi olarak görünüyor. Ben normal regl oluyorum, çizginin ne zaman çıktığı konusunda da bir fikrim yok, bilgilendirirseniz sevinirim. Eki Görüntüle 2679328
Bende hamilelikten öncede vardı, bi ara bos gebelik yasamıstım doktor gelmesen anlamazdın bile her kadın yasayabiliyor demisti. Sıkıntısız kürtajsız gitmisti. O zamandan beri 2 senedir cizgi var. Şuan da aynı duruyor koyulasmadı. Belirginlesmesi biraz zaman alıyor sanırım. Gebelik baslar baslamaz koyulasmıyor.

Bende hamilelikten öncede vardı, bi ara bos gebelik yasamıstım doktor gelmesen anlamazdın bile her kadın yasayabiliyor demisti. Sıkıntısız kürtajsız gitmisti. O zamandan beri 2 senedir cizgi var. Şuan da aynı duruyor koyulasmadı. Belirginlesmesi biraz zaman alıyor sanırım. Gebelik baslar baslamaz koyulasmıyor.
Çok üzüldüm geçmiş olsun, sizce bende gebelik var mıdır yani çizgi olması normal midir?

Çok üzüldüm geçmiş olsun, sizce bende gebelik var mıdır yani çizgi olması normal midir?
Üzülecek bir şey yokki herkesin yaşadığı hatta bir çok insanın farketmediği bir durummuş. :) yinede teşekkür ederim. Bu çizgiye güvenip gebelik var yok denmez. Şüpheniz varsa en güvenilir olarak bir kan verin veya gecikme varsa bir test yapın. Allah gönlünüze göre versin.🙏

Üzülecek bir şey yokki herkesin yaşadığı hatta bir çok insanın farketmediği bir durummuş. :) yinede teşekkür ederim. Bu çizgiye güvenip gebelik var yok denmez. Şüpheniz varsa en güvenilir olarak bir kan verin veya gecikme varsa bir test yapın. Allah gönlünüze göre versin.🙏
Çok teşekkür ederim, inşallah vardır. İyi akşamlar 😍

Benim hamileliğimde çizgi hiç oluşmadı bende

Back
X