• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik değeri adet gecikmesi

sizde durum nedir bende benzerini yaşıyorum da
Adet sökücü kullanıyorum 6 gündür ilaç bittikten 10 gün içinde adet olmayı bekliyorum gebelik ihtimali devam ettiğini söyledi doktor ama ben ihtimal vermiyorum artık olan şişkinlik föğüa hassasiyeti kramplar da adet gecikmesi ve ilaç etkisidir 28 gün oldu gecikeli sizde belirtiler ve gecikme günü nedir

Adet sökücü kullanıyorum 6 gündür ilaç bittikten 10 gün içinde adet olmayı bekliyorum gebelik ihtimali devam ettiğini söyledi doktor ama ben ihtimal vermiyorum artık olan şişkinlik föğüa hassasiyeti kramplar da adet gecikmesi ve ilaç etkisidir 28 gün oldu gecikeli sizde belirtiler ve gecikme günü nedir
Ben beklemiyordum aslında hamile olduğumu falan da gecikmenin dördüncü günü test yaptım negatif çıktı ama geç döllenme olabiliyor muş falan diye okudum yazılarda o yüzden bekliyorum cuma günü kan testi vermeye gideceğim inşallah kasıklarım da böyle pıt pıt bir şeyler atıyor gibi mide bulantım var bel ağrım var normalde canı tatlı bir insan degilimdır yani de hayırlısı artık.. size de çok geçmiş olsun inşallah sağ salim hayırlısıyla gebe alırsınız Rabbim hayırlı güzel bir çocuk ihsan etsin inşallah🤲🏻😇

Back
X