Gebelik denemeleri

Gul Deren

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2023
68
17
8
25
Merhabalar, 6 gün önce adetim bitti. Çocuk istiyoruz ve ilk gebeliğim olacak eğer Allah nasip ederse. 6 gün içinde 3 kere denedik. Bugün karnım da bir ağrı var ara da rahime vuruyor gibi. Yumurtlama ağrısıdır diye düşündüm başka konu acmistim pek cevap gelmedi. Ama yinede sormak istiyorum. Bu süreç nasıl olur nasıl işler.. gebelik tuttuysa kaç günde belli olur faln

O sorunuzda da demiştim evet muhtemelen yumurtlama ağrısı :)

Merhabalar, 6 gün önce adetim bitti. Çocuk istiyoruz ve ilk gebeliğim olacak eğer Allah nasip ederse. 6 gün içinde 3 kere denedik. Bugün karnım da bir ağrı var ara da rahime vuruyor gibi. Yumurtlama ağrısıdır diye düşündüm başka konu acmistim pek cevap gelmedi. Ama yinede sormak istiyorum. Bu süreç nasıl olur nasıl işler.. gebelik tuttuysa kaç günde belli olur faln
Sadece sakin olun. Şimdiden soruya başlarsanız süreç bitmek bilmez. Sorunuza yanıt olarakta şunu söyleyebilirim. Adetiniz geçikince test yapıp pozitifi görene dek tüm belirtiler adet olma belirtilerine benzeyecektir. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸

Daha yumurtalamadiniz bile muhtemelen, dolayisiyla hamile degilsiniz su anda. Agriniz da yumurtlama agrisi buyuk ihtimalle

Adet bitimi regli zamanına kadar 2 günde bir ilişkiye girin başka bi sey düşünmeyin araştırmayın. Gecikme olursa idrar testi yada kan verin. Bu işin içine ne kadar girerseniz o kadar çok ugrasabilirsjniz. Bebek konusunda psikoloji çok önemli. İlk aydan bu denli sorgulamaya başlamayın derim. Sonra takıntı oluyo stres oluyo oda gebelik için çok büyük negatif etki demek. Tadını çıkartın.

Yok neden ve nasıl yanlış bi şey yapacaksınız ki. Hiç öyle düşünüp kendinizi strese sokmayın. Gün aşırı ilişkiye devam edin, gerisi Allah kerim
Erken paylaştım yanlışlıkla... Ben süreci merak ediyorum. Yanlış birşey yapmamak adına

Vücudunuzun verdiği tepkilere odaklanmayın. Siz odaklandıkça psikolojik olarak belirtiler yaşarsınız. Zaten hamilelik belirtileriyle adet belirtileri birbirine çok benziyor. Tavsiyem sonuca çok odaklanmadan mümkün mertebe gün aşırı ilişki yaşayın ama bunu görev haline getirmeyin. O geleceği zamani bilir. Hemen olacak diye bişey de yok dediğim gibi üzerinde çok durmayın.

Sadece sakin olun. Şimdiden soruya başlarsanız süreç bitmek bilmez. Sorunuza yanıt olarakta şunu söyleyebilirim. Adetiniz geçikince test yapıp pozitifi görene dek tüm belirtiler adet olma belirtilerine benzeyecektir. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸
Evet gerçekten. Bir kere daha denemiştik ve olmamıştı beklemek çok stresli

Vücudunuzun verdiği tepkilere odaklanmayın. Siz odaklandıkça psikolojik olarak belirtiler yaşarsınız. Zaten hamilelik belirtileriyle adet belirtileri birbirine çok benziyor. Tavsiyem sonuca çok odaklanmadan mümkün mertebe gün aşırı ilişki yaşayın ama bunu görev haline getirmeyin. O geleceği zamani bilir. Hemen olacak diye bişey de yok dediğim gibi üzerinde çok durmayın.
Galiba öyle yapmalıyım. Hayırlısı bakalım :) teşekkür ederim

Back
X