• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik diyetisyeni öneri

ruvi1103

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
6
Merhaba arkadaşlar kilom fazla şekilde hamile kaldım. Bu süreci iyi bir diyetisyen kontrolünde yürütmek istiyorum. Önereceğiniz isimleri bilmek isterim

Zeynep Pelin genç bu konuda iyi reklam yapmış yorumlarda iyi gibi fiyatı bana fazla geldi 1000 liraya aylık birini buldum o da boş yani benim içimde yok onunda çok çabası yok açıkçası

Merhaba arkadaşlar kilom fazla şekilde hamile kaldım. Bu süreci iyi bir diyetisyen kontrolünde yürütmek istiyorum. Önereceğiniz isimleri bilmek isterim
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza alın Allah'ın izniyle 💖
Hangi şehirde yaşıyorsunuz?

Ben geçen sene Merve Karakaya ila çalıştım, verdiği listeler gayet güzel dolu dolu ve gerçekten sağlıklı bir şekilde diyet yaptırıyor kısıtlama yok sezgisel yemeyi desteklediği için o yüzden gayet memnun kaldım. Zaten verdiği listelerden sonra gebelik elde ettik.Fiyatı biraz pahalı gelebilir (bana pahalı gelmişti geçen sene online paket almıştım 2000 TLydi haftada 1 liste toplam 4 liste her gün whatsapptan öğün resimlerini atıyordum o da hemen cevap veriyordu ya da işte aklıma bir şey takılınca soruyordum yine destek oluyordu.)
İnstagram sayfasından bilgi edinebilirsiniz.
Diyetisyen Merve Karakaya

Back
X