- 7 Şubat 2020
- 8
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi Nefes tanem
2 gün adet gördüm gebelik düşünüyorum. Bana yardımcı olabılırmısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göründüğün normal adetten farklı ise üstüne görme dedikleri şeyi yaşamış olablrsinEvet doktor kontrolunden gectım hıc bır problemın yoj dedı enfeksıyon var az miktar onun tedavısı olacak dedı. Ultrasonla tedavısı oldu cok guzel bır yumurta goruyorum adetın gecıkır ıse gel dedı. Adet oldum fakat 2 gun sursu ılk gunu yogundu ıkıncı gunu azaldı ve rwngı herzamankınden daha cık renteydı ve normalınde oldugum kanamadan farklıydı. Bu yuzden de tedırgın oldum. Folık asıt alıyorum su anda. Benı tedırgın eden kısmı bu oldu. Adetle hamılelık ne alaka onu anlamanız ıcın acıklama yaptım smdı
Teşekkür r ederimGebelik testi yapın bence pazarteside doktora gidersiniz o en doğrusunu söyler
Test yapmadım 4 5 gün sürüyor adetim 5 gün damla olur ve biter. 2 günde azalma oldu dedıgım gbı 3.günüde yokGöründüğün normal adetten farklı ise üstüne görme dedikleri şeyi yaşamış olablrsin
2 günden sonra olmadı mı hiç? Normalde kaç gün sürüyor?
Test yaptın mı hiç?
Test yapın bnce varmı yokmu öğrenmiş olursunzTest yapmadım 4 5 gün sürüyor adetim 5 gün damla olur ve biter. 2 günde azalma oldu dedıgım gbı 3.günüde yok