Merhaba 1 yıllık evliyim total testosteron seviyem yüksek çıktı ve doktorum kadın doğum hapı kullanmamı söyledi ve aynı zamanda proxyfemin diye bi ilaç vermişti gebelik düşünüyorum bana sağlıklı beslenmemi söyledi ama kadın doğum kontrol hapı hakkında çok kararsızım öneriniz nelerdir acaba reglm her ay olurum ama günleri belirsizdir Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba 1 yıllık evliyim total testosteron seviyem yüksek çıktı ve doktorum kadın doğum hapı kullanmamı söyledi ve aynı zamanda proxyfemin diye bi ilaç vermişti gebelik düşünüyorum bana sağlıklı beslenmemi söyledi ama kadın doğum kontrol hapı hakkında çok kararsızım öneriniz nelerdir acaba reglm her ay olurum ama günleri belirsizdir Yardımcı olursanız sevinirim
Benim de totel testestoron yüksek çıkmıştı biraz ben gebelik istediğim için doktorum doğum kontrol hapı vermeyeceğini söyledi onun yerine foliborn Myforce diye bir takviye önerdi 3 ay kullanmamı ve sağlıklı beslenmemi tavsiye etti. Zaten takviyeyi aldıktan 1 buçuk ay sonra yani 2.kutunun yarısına gelmeden hamile kaldım. Ama aynı zamanda bu süreçte taze nane çayı yapıp içtim. Bu çay da testestoron seviyesini dengeliyormuş. Size de öneririm bunları
Teşekkür ederim ama benim reglmin günü belirsiz bu beni zor durumda bırakıyor ve kadın doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum çünkü gebelik düşünüyorum
Merhaba 1 yıllık evliyim total testosteron seviyem yüksek çıktı ve doktorum kadın doğum hapı kullanmamı söyledi ve aynı zamanda proxyfemin diye bi ilaç vermişti gebelik düşünüyorum bana sağlıklı beslenmemi söyledi ama kadın doğum kontrol hapı hakkında çok kararsızım öneriniz nelerdir acaba reglm her ay olurum ama günleri belirsizdir