• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

saliha 23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2025
6
0
1
21
Merhaba 1 yıllık evliyim total testosteron seviyem yüksek çıktı ve doktorum kadın doğum hapı kullanmamı söyledi ve aynı zamanda proxyfemin diye bi ilaç vermişti gebelik düşünüyorum bana sağlıklı beslenmemi söyledi ama kadın doğum kontrol hapı hakkında çok kararsızım öneriniz nelerdir acaba reglm her ay olurum ama günleri belirsizdir Yardımcı olursanız sevinirim

ya bende bilmiyorum bu kadın doğum haplarını. Çok kararsız bir konu. Her ay regl oluyorsan kullanma derim ama bilemedim de

Proxyfemin içtiğim diğer ay hamile kalmıştım. Kimyasal oldu ama işe yaradı diye düşünüyorum

Merhaba 1 yıllık evliyim total testosteron seviyem yüksek çıktı ve doktorum kadın doğum hapı kullanmamı söyledi ve aynı zamanda proxyfemin diye bi ilaç vermişti gebelik düşünüyorum bana sağlıklı beslenmemi söyledi ama kadın doğum kontrol hapı hakkında çok kararsızım öneriniz nelerdir acaba reglm her ay olurum ama günleri belirsizdir Yardımcı olursanız sevinirim
Benim de totel testestoron yüksek çıkmıştı biraz ben gebelik istediğim için doktorum doğum kontrol hapı vermeyeceğini söyledi onun yerine foliborn Myforce diye bir takviye önerdi 3 ay kullanmamı ve sağlıklı beslenmemi tavsiye etti. Zaten takviyeyi aldıktan 1 buçuk ay sonra yani 2.kutunun yarısına gelmeden hamile kaldım. Ama aynı zamanda bu süreçte taze nane çayı yapıp içtim. Bu çay da testestoron seviyesini dengeliyormuş. Size de öneririm bunları

Teşekkür ederim ama benim reglmin günü belirsiz bu beni zor durumda bırakıyor ve kadın doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum çünkü gebelik düşünüyorum

Lütfen aynı konuyu defalarca açmayınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X