GEBELİK&E2,FSH,LH,TSH,PRL

galina_

Ve Son Sözü Hep Alınyazısı Söyler...
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2014
775
549
128
Selam arkadaslar, bu hormon degerleriyle ilgili konular guncel degildi artik burdan paylasalim sorunlarimizi istedim....
Tahlil sonuclarinda problem olup hamile kalan veya hamile kalmaya ugrasan arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var...

Selam arkadaslar, bu hormon degerleriyle ilgili konular guncel degildi artik burdan paylasalim sorunlarimizi istedim....
Tahlil sonuclarinda problem olup hamile kalan veya hamile kalmaya ugrasan arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var...
selam bende fsh lh salgılayamıyordum 4. aşılamadan gebe kaldım oğlum şimdi 15 aylık ve doğduğu günden beri emziriyorum izmir dokuz eylülde eğitim görevlisi doktorum ben özeline gittim çok ta memnunum tuttuğu altın olsun adı prof.dr. bülent gülekli diğer tahil değerlerini bilmiyorum ama yardımcı olabileceğim başka birşey varsa sorabilirsin rabbim şifa versin

Selam fatmacim, Allah yavruna ve sana uzun omurler versin..Bende 1 yillik evliyim haziranda prl biraz yuksekti (31) ilacla dustu deger ve hamile kaldim kimyasalla sonuclandi :( simdi tekrar tahlil yaptirdim prl yine ayni seviyede ama.ilac vermedi ve birinci doktor cocugun olmaz dedi sinirimi bozdu bi kac.forumda arkadaslarlada konusmustum. Baska.doktora gostwrdim o daha umutluydu kimyasal da olsa.bi gebelik gecirdin testleri adetin 2.guni tekrarlayip adetin 11.gunu yumurta takibine baslayalim dedi.. izmir degil ama.istanbula gitme sansim var ailem orda biz esimle.dogudayiz gorevindem dolayo burda da zaten doktor bulmak.mesele :(

Selam fatmacim, Allah yavruna ve sana uzun omurler versin..Bende 1 yillik evliyim haziranda prl biraz yuksekti (31) ilacla dustu deger ve hamile kaldim kimyasalla sonuclandi :KK43: simdi tekrar tahlil yaptirdim prl yine ayni seviyede ama.ilac vermedi ve birinci doktor cocugun olmaz dedi sinirimi bozdu bi kac.forumda arkadaslarlada konusmustum. Baska.doktora gostwrdim o daha umutluydu kimyasal da olsa.bi gebelik gecirdin testleri adetin 2.guni tekrarlayip adetin 11.gunu yumurta takibine baslayalim dedi.. izmir degil ama.istanbula gitme sansim var ailem orda biz esimle.dogudayiz gorevindem dolayo burda da zaten doktor bulmak.mesele :KK43:
A.slm daha çok yeni evliymişsin ve hiiç endişelenme şu hormonlarımızı var ya kafamız da abuk subuk şeyleri büyüterek bizde dengesizleştiriyoruz biraz prolaktin dediğin nedir ki ben doğuştan fsh lh salgılayamıyorum asla çocuğun olmayacak dediler herşey cenabı allahın elinde rahat ol en yakın zamanda olur allahın izniyle inşalllahh

A.slm daha çok yeni evliymişsin ve hiiç endişelenme şu hormonlarımızı var ya kafamız da abuk subuk şeyleri büyüterek bizde dengesizleştiriyoruz biraz prolaktin dediğin nedir ki ben doğuştan fsh lh salgılayamıyorum asla çocuğun olmayacak dediler herşey cenabı allahın elinde rahat ol en yakın zamanda olur allahın izniyle inşalllahh
Dogru.diyosun canim stres direk.prolaktin yukseltiyormus zaten bak sende o kadar seye ragmen bebek sahibi olmussun insallah bende tadarim anneligi :)

Back
X