Gebelik en erken adete kac gun varken ogrendiniz

En erken 5 6 gün kala öğreniliyor aslında yumurtlama takip etmedikleri için fark etmiyorlar sadece ben mesela takip ettiğim ayda 9 gün erken test yapmaya başladım 😂 3 gün negatif geldi 4. Gün yani 6 gün varken çok silik bir pozitif görmüştüm 😂
Evet kesinlikle katılıyorum. Erken yumurtladığını bilmiyor eski döngüsüne göre yok şu kadar gün yok bu kadar gün kala öğrendim diyorlar.
Belirleyici olan her zaman yumurtlamadan 8-9 gün sonra çıktığıdır.
Yumurtlama gününü bilen insan adetime 5-6 gün kala öğrendim diyebilir.

Evet kesinlikle katılıyorum. Erken yumurtladığını bilmiyor eski döngüsüne göre yok şu kadar gün yok bu kadar gün kala öğrendim diyorlar.
Belirleyici olan her zaman yumurtlamadan 8-9 gün sonra çıktığıdır.
Yumurtlama gününü bilen insan adetime 5-6 gün kala öğrendim diyebilir.
Kesinlikle katılıyorum 🤍

Merhaba

Benimde adetime 8 gün var ve test yapmaya korkuyorum üzülürüm diye o yüzden adetimin gecikmesini beklicem. Bende aynı belirtiler var bugün arkadaşıma oturmaya gittim belimin ağrısından oturamadim sürekli yaslanmak istedim yastığa. Bir sessizlik çöktü şimdide eve geldim yatıyorum birşey yapasim yok

• Beğen
Reactions: As6
Benimde yumurtlamadan beri surekli kasiklarim sanciyo
Kasigimdan belime bacagima sanci kramp giriyo
Akintim hic kesilmedi
Normal günlerde böyle olmuyodum
Bekliyorum adetimi bakalim ne olcak
Beklemek çok zor

Benimde yumurtlamadan beri surekli kasiklarim sanciyo
Kasigimdan belime bacagima sanci kramp giriyo
Akintim hic kesilmedi
Normal günlerde böyle olmuyodum
Bekliyorum adetimi bakalim ne olcak
Beklemek çok zor
Benimde sadece belim ve sırtım ağrıyor bir haftadır. Bugün gebelik testi yaptım. Hiç çizgi çıkmadı. Adetime 6 gün var.

Adeti 5 gün geçince
En iyisi o şekilde aslında ben ilk hamileliğimde adetim 1 hafta geçmişti öyle öğrenmiştim. Hamilelikte beklemiyordum şok olmuştum güya korunuyorduk ama 8. Haftada kalbi durdu. Mart ayında kürtaj oldum. 2 aydır deniyoruz olmuyor.

En iyisi o şekilde aslında ben ilk hamileliğimde adetim 1 hafta geçmişti öyle öğrenmiştim. Hamilelikte beklemiyordum şok olmuştum güya korunuyorduk ama 8. Haftada kalbi durdu. Mart ayında kürtaj oldum. 2 aydır deniyoruz olmuyor.
Herşeyin zamanı var ben doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldım hakkında hayırlısı inşallah olur

Back
X