Gebelik gebeliğe hazırlık

fatmaaaaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2024
24
6
1
20
Arkadaşlar az önce test yaptım ovulasyon testi gebelik testim yoktu regl tarihimden geçti böyle bir şey yaşayan varmı veya bilgisi olan testin fotoğrafinida ekledim bakarsanız fikir verirseniz??

Eklentiler

• IMG_20240923_133511.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 26
Canım ovulasyon yanıltıcı olur bu konuda. Gebeliğin geç evreliginde böyle çok koyu cikiyor ancak

benim de hamileyken pozitifti. ama tabii %100 gebelik diyemeyiz sonucta bu başka bir seyi ölçüyor. bence gebelik testi temin edip yapın

Hamileliğini nasıl öğrendin belirtin falan var mıydı
evet vardı. reglden 1 hafta önce başlayan sancım ve rahimde batma vardı. bir de göğüs uclarımda ağrı vardı. süphelenip test yaptım pozitif çıktı. sonra denemek için ovulasyon testi de yaptım o da pozitif çıktı

Hayırlı olsun inşallah bende hamileyimdir Haziran'da kürtaj yaptım kalbi durduğu için

Hayırlı olsun inşallah bende hamileyimdir Haziran'da kürtaj yaptım kalbi durduğu için
çok gecmis olsun. inşallah sağlıklı bir gebeliğiniz olur.

başlarda su gibi akıntım vardı ama çok yoğun değildi. sonradan beyaz kıvamlı bi akıntıya döndü

Ben gebeligimi ovulasyon testiyle öğrenmiştim hamile olabilirsiniz gebelik testi yapın hemencik

çok gecmis olsun. inşallah sağlıklı bir gebeliğiniz olur.

başlarda su gibi akıntım vardı ama çok yoğun değildi. sonradan beyaz kıvamlı bi akıntıya döndü
İnşallah teşekkür ederim

Bende de şuan akıntım var ve ayriyeten göğüslerde dolgunluk var bilemedim ondan sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…