Hemen çıktıysa var sanki kuruma cizgisinr benzemiyorFOTOĞRAFLARI ŞİMDİ EKLEDİM
Evet geç döllenme sanırım Pcos olduğu için uygulama bugün 13 gün geçti olarak gösteriyor 1 yıldır test yapıyorum ilk defa bu ay silik çizgi görüyorumHemen çıktıysa var sanki kuruma cizgisinr benzemiyor
Bi kan testi daha verin isterseniz daha net olurEvet geç döllenme sanırım Pcos olduğu için uygulama bugün 13 gün geçti olarak gösteriyor 1 yıldır test yapıyorum ilk defa bu ay silik çizgi görüyorum
İnşallah çok istiyorum yarın son bir tane daha test alıcam eğer varsa daha da koyulaşmış olur değil miBi kan testi daha verin isterseniz daha net olurhayırlı olsun insallah
Evet günden güne koyulasiyorİnşallah çok istiyorum yarın son bir tane daha test alıcam eğer varsa daha da koyulaşmış olur değil mi
Sık tuvalete çıkıyorum sıkışmış gibi hissediyorum ve sadece göğüslerim şiş başka bir belirtim yokIki gun snra tekrarlayin testi yada kan tahlili, belirtileriniz varmi
Yaaaaaa8 ocak son regl tarihimdi 15 şubatta idrar testi negatifti 17 şubatta silik verdi 19 şubatta kanda 412 çıkmıştı sat'a göre 10 haftalık olması gerekiyor şu anda geç döllenme olduğu için 8 haftalığız her şey uyumlu gidiyor sizin de geç döllenme olabilir
Dağılmış dediniz onu anlayamadım ?Tekrar kan verseniz daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?