Gebelik Geçirmiş Anne Adayları okur ve yardımcı olursa sevinirim.. :)

Prenses10_

MeleGiM Yolda :)
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
141
59
38

Merhaba ; Bugun gebelik için doktora gittim tahlil yaptı herşeyin normal olduğunu söyledi.. Şuan 5.haftamın içersindeyim. Doktor bazı ilaçlar verdi tabiki benim ilk gebeliğim olduğu için pek birsey bilmiyorum.. Verdiği ilaçlar konusunda pek birsey soramadım doktora...
İlaçların isimlerini şunlar ;

: SANTAFER FORT 30 TB
: FOLBİOL TB
: CORASPİN 100 MG TB
: PROGYNEX AMPUL 50 MG
: LİGONE OMEGA 3
Sizlerde kullandınız mı bir zararı varmıdır... ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.. Biraz konuyu dağınık yazmış olabilirim ..

Vereceğiniz cevaplar için de şimdiden teşekkür ederim :)

cnm santafer demir ilacıdır ve kullandığın sürece dışkını siyah renge boyar korkma gayet normal, folbiol ilk 3 ay kullanacagın bebeğin beyin gelişimi için gerekli folik asit takviyesi, coraspin kan sulandırıcı bir tablet kullanman gayet normal rahat geçirmeni sağlar hamileliğini, progynex de genelde ilk 3ay oluşabilecek düşük tehdidine karşı doktorların biraz da herşeyi garanti altına almaları için verdikleri bir iğne yani olası düşük tehdidini ortadan kaldırıyor, sonuncu ilaç da yine vitamin takviyesi omega 3 yani haftada 2kere balık yiyemediğin için besin takviyesi hem sana hem bebeğine.
umarım yardımcı olmuşumdur :)

cnm santafer demir ilacıdır ve kullandığın sürece dışkını siyah renge boyar korkma gayet normal, folbiol ilk 3 ay kullanacagın bebeğin beyin gelişimi için gerekli folik asit takviyesi, coraspin kan sulandırıcı bir tablet kullanman gayet normal rahat geçirmeni sağlar hamileliğini, progynex de genelde ilk 3ay oluşabilecek düşük tehdidine karşı doktorların biraz da herşeyi garanti altına almaları için verdikleri bir iğne yani olası düşük tehdidini ortadan kaldırıyor, sonuncu ilaç da yine vitamin takviyesi omega 3 yani haftada 2kere balık yiyemediğin için besin takviyesi hem sana hem bebeğine.
umarım yardımcı olmuşumdur :)

Teşekkür ederim yardımcı oldunuz :)
Allah Sağ sağlim meleğinizi kucagınıza almyı nasip etsin inş...

Back
X