Gebelik haftam.

Dodine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
2.810
3.142
133
34
Kızlar selam. Sat 4 mart. 6 nisanda beta hcg değerim 1075.19 du. Geçtiğimiz cuma doktora gittiğimde 5+2 dedi 2 hafta sonra gel kalbini dinleyelim dedi ama ben bu doktora biraz güvensizim. Doktor değiştireceğim ve istediğim doktor sadece bu cumartesi müsait. Bir daha 6 mayısa kadar yok. Ben 6mayısa kadar bekleyemem. Bu cumartesi gitsem kalp için çok mu erken olur. Bana bir akıl verin kızlar.

Yani geç döllenme mi var ?sattan bikaç gün farklı sadece söylediği.Herkes kalp atışını belli haftada duymuyor ki canm.Ben 8. Hafta falan duydum mesela

Beni doktorum kalp atisi icin bebegi gordukten 1 hafta sonra cagiriyor :) 5+2 de gorduk bebegi haftaya gel kalp atisina bakalim dedi 6+2 de gittik kalp atisini gorduk. Sesini dinletmemisti o zaman daha cok kucuk isi vermeyelim bebege diye ama kalp grafisini gostermisti... sonraki kontrole de 12. Haftada gitmistim simdi 15 olduk:)

Yani geç döllenme mi var ?sattan bikaç gün farklı sadece söylediği.Herkes kalp atışını belli haftada duymuyor ki canm.Ben 8. Hafta falan duydum mesela
Yani bu cumartesi bebeğim 6+3 oluyor duyulmazmı :/

Beni doktorum kalp atisi icin bebegi gordukten 1 hafta sonra cagiriyor :) 5+2 de gorduk bebegi haftaya gel kalp atisina bakalim dedi 6+2 de gittik kalp atisini gorduk. Sesini dinletmemisti o zaman daha cok kucuk isi vermeyelim bebege diye ama kalp grafisini gostermisti... sonraki kontrole de 12. Haftada gitmistim simdi 15 olduk:)
Maşallah canım benim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Eğer bu cumartesi gidersem 6+3 oluyor beneğim acaba duyabilir miyiz 6 mayıs çok geç olur doktorun gelmesini bekleyemem sabredemem okadar sanırım:(

Maşallah canım benim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Eğer bu cumartesi gidersem 6+3 oluyor beneğim acaba duyabilir miyiz 6 mayıs çok geç olur doktorun gelmesini bekleyemem sabredemem okadar sanırım:KK43:

Sen bu hafta bence git, kalp atisini duymazsan bile doktorun gosterir siye tahmin ediyorum. Zaten kalbi pit pit yanar soner ekranda sen bile gorebilirsin... sese takilma bende cok takilip kac haftami zebil etmistim gereksizmis...

En kotu doktor haftaya gel der gidersin bakalim

Back
X