GEBELİK HAFTAMIZ VE KİLOLARIMIZ

20 haftalık olduk 4 kilo aldım, ilk 3ayım çok kötüydü iştahsızdım ama şimdi iştahım yerinde. Bundan sonrası için kilo bakımından kendimden korkuyorum

Sizler kaç kilo aldınız?

ben de 32+4 günlük hamileyim
50 ile başladım 64 oldum...
aslında ilaçları bıraksam kilo almam
ama bende kansızlık ve demir eksikliği var

16+3 teyim bende bou 170 64 le başladım 66 oldum ama sıfır karin nerdeyse herhalde çıkar bu aydan sora ..

kızlar ben de 17+4 lük hamileyim ama hiiiçç kilo almamışım sizce normal mi yani bir ay önce de 57 şimdi de 57 kiloyum tedriginm pek iştah yok .. ama karnım altı aylık gibi büyük :)

Bende daha yolun başındayım 4 kilo verdim 60 kiloyum şuan. 3 ayı doldurduk karnım şimdiden çıkmaya başladı. Ama iç karın diye birşey varmış yeni öğrendim. Sanırım iç karnım çok küçükmüş ama şimdiden Hamilelik havasına girdim artık bebeğimi de hissetmek istiyorum sizler ne zaman hissettiniz daha çok mu zamanım var ki:anneadayı::emir_bebek::21:

Bende daha yolun başındayım 4 kilo verdim 60 kiloyum şuan. 3 ayı doldurduk karnım şimdiden çıkmaya başladı. Ama iç karın diye birşey varmış yeni öğrendim. Sanırım iç karnım çok küçükmüş ama şimdiden Hamilelik havasına girdim artık bebeğimi de hissetmek istiyorum sizler ne zaman hissettiniz daha çok mu zamanım var ki:anneadayı::emir_bebek::21:
HAYIRLI OLSUN HAMİLELİĞİN CANIM
BEN 4. AYDA HİSSETMEYE BAŞLADIM MİNNAKIMI

ben de 14+4 teyim. 50 kiloyla hamile kaldım 53 oldum çok mu hızlı gidiyorum ne :anneadayı:

Ben 6. haftadan beri bulantı kusmayla uğraşıyorum ondan kilo verdim zannımca hiç yemek yiyemiyorum hatta su bile içemiyorum:KK43: Ama hedefim doğuma kadar 1 kilo almak inşAllah normal doğum yapmak istiyorum. Bence normal bundan sonralarda dikkat etmeliyiz bizden ziyade bebeklerimize alalım kiloları inşAllah:emir_bebek::anneadayı::21:

Doğuma kadar her ay bir kilo almaktı yanlış yazmışım:21::KK48:
sila112 neden canım söyle ne olacak biz bizeyiz şurada kadını kadından başkası anlamaz:anneadayı:

X