GEBELİK HAFTASI DEĞİŞKENLİĞİ

turuncu kadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2023
161
46
28
Hanımlar merhabalar bugün kadın doğum doktoruna gittim bebeğin söylediğim haftadan daha küçük olduğunu söyledi. Neredeyse 1.5 hafta önce doktora gittiğimde 7+4 olduğunu söylemişti doktor. Bugünkü doktor da 8+6 olduğunu söyledi. Ama ben 9+4 diye takip ediyordum uygulamadan. Ultrason cihazına ve bakış açısına göre değişebileceğini söyledi doktor. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı endişe etmeli miyim?

Benimde öyle uygulamaya göre bir gidiyorum mesela 11 artı 5 diyor sonra tam iki hafta sonra aynı gün gidiyorum 13 artı 5 olması gerekirken 12 artı 5 diyor yani geriden sonra iki hafta sonra tekrar aynı gün gittiğimde 15 artı 4 diyor yani bı önden söylüyor bı geriden

4. Ayına kadar değişkenlik gösterebiliyor haftalar. Bende ilk gittiğimde 5 haftalıktı, 2. Gittiğimde 7 haftalık olması gerekirken 6+3 tü. Sonra 10. Haftamda çağırdı tam 10 haftalıktı, 11. Haftamda ikili taramam vardı 11+3 olması gerekirken 11 gözüktü. Çok takılmayın, bebiş sağlıklıysa haftasını buluyor.

Benimde öyle uygulamaya göre bir gidiyorum mesela 11 artı 5 diyor sonra tam iki hafta sonra aynı gün gidiyorum 13 artı 5 olması gerekirken 12 artı 5 diyor yani geriden sonra iki hafta sonra tekrar aynı gün gittiğimde 15 artı 4 diyor yani bı önden söylüyor bı geriden
Açıkçası benim gibi bu durumu yaşayan birilerinin olmasi içimi ferahlattı. İlk gebeliğim biraz tedirgin oluyorum o nedenle. Teşekkür ederim

4. Ayına kadar değişkenlik gösterebiliyor haftalar. Bende ilk gittiğimde 5 haftalıktı, 2. Gittiğimde 7 haftalık olması gerekirken 6+3 tü. Sonra 10. Haftamda çağırdı tam 10 haftalıktı, 11. Haftamda ikili taramam vardı 11+3 olması gerekirken 11 gözüktü. Çok takılmayın, bebiş sağlıklıysa haftasını buluyor.
İkili taramaya tam 11. Haftada mı gittiniz? Biraz geç gitsem diye düşündüm ama emin değilim

Back
X