• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Haftasi Hesabi ve Ilk Trimester

epack_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
2.170
13
158
- Yurtdışı
Bora bey sikayetlerim, enerji azligi hala suruyor 12 hafta 5 gunluk hamileyim ben simdi 1. trimesterde miyim yoksa 2 mi?

bora bey sikayetlerim, enerji azligi hala suruyor 12 hafta 5 gunluk hamileyim ben simdi 1. Trimesterde miyim yoksa 2 mi?

1. Trimesterdesiniz. 14-26 hafta ikinci trimester ve sonrası 3. Trimester. 13. Haftadan itibaren bhcg nin düşmesi ile şikayetleriniz azalacak ve daha rahat bir döneme gireceksiniz. Sağlıklı bir gebelik dilerim...

Bora Bey 13+4 um ve hala istahsizligim var mesela et, balik , yogurt yiyemiyorum. Srbze ve meyve anca bu haftadan itibaren yediklerim bebegi etkiler mi? Enerji azligii istahsizlik devam ediyor.. Tesekkurler..

Bora Bey 13+4 um ve hala istahsizligim var mesela et, balik , yogurt yiyemiyorum. Srbze ve meyve anca bu haftadan itibaren yediklerim bebegi etkiler mi? Enerji azligii istahsizlik devam ediyor.. Tesekkurler..

Bazı hatalarımda bu tür şikayetler uzayabiliyor. Endişelenmeyin. Unutmayın bebeğiniz için değil kendiniz için besleniyorsunuz. Sağlıklı bir gebelik dilerim...

Peki bu enerji azligi, istahsizlik, bulanti belli bir gecme haftasi var mi ortalama yoksa 9 ay da devam edebilir mi? 44 kilo ile hamile kaldim zayif olunca epey etkiliyor ilk gunden beri pregnancycare multivitamin aliyorum umarim o ise yarar.

Peki bu enerji azligi, istahsizlik, bulanti belli bir gecme haftasi var mi ortalama yoksa 9 ay da devam edebilir mi? 44 kilo ile hamile kaldim zayif olunca epey etkiliyor ilk gunden beri pregnancycare multivitamin aliyorum umarim o ise yarar.

Genellikle bu haftalardan sonra hafifler. 14. haftadan sonra gebeliğin en güzel haftaları başlıyor. S,z de rahatlayacaksınız...

Bora Bey bu sorunlar plesantanin tam anlamiylaa hormon gorevini almadii icin mi devam ediyor? 13+4 te daha almamis olabilir mi?

Back
X