Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1. Trimesterdesiniz. 14-26 hafta ikinci trimester ve sonrası 3. Trimester. 13. Haftadan itibaren bhcg nin düşmesi ile şikayetleriniz azalacak ve daha rahat bir döneme gireceksiniz. Sağlıklı bir gebelik dilerim...
Bora Bey 13+4 um ve hala istahsizligim var mesela et, balik , yogurt yiyemiyorum. Srbze ve meyve anca bu haftadan itibaren yediklerim bebegi etkiler mi? Enerji azligii istahsizlik devam ediyor.. Tesekkurler..
Bora Bey 13+4 um ve hala istahsizligim var mesela et, balik , yogurt yiyemiyorum. Srbze ve meyve anca bu haftadan itibaren yediklerim bebegi etkiler mi? Enerji azligii istahsizlik devam ediyor.. Tesekkurler..
Bazı hatalarımda bu tür şikayetler uzayabiliyor. Endişelenmeyin. Unutmayın bebeğiniz için değil kendiniz için besleniyorsunuz. Sağlıklı bir gebelik dilerim...
Peki bu enerji azligi, istahsizlik, bulanti belli bir gecme haftasi var mi ortalama yoksa 9 ay da devam edebilir mi? 44 kilo ile hamile kaldim zayif olunca epey etkiliyor ilk gunden beri pregnancycare multivitamin aliyorum umarim o ise yarar.
Peki bu enerji azligi, istahsizlik, bulanti belli bir gecme haftasi var mi ortalama yoksa 9 ay da devam edebilir mi? 44 kilo ile hamile kaldim zayif olunca epey etkiliyor ilk gunden beri pregnancycare multivitamin aliyorum umarim o ise yarar.
Suan buna inanmaya cok ihtiyacim var sanirim. Her zaman 12 hafta diyordum, o gecti 13 diyordum simdi 14u bekliyorum. Inancimi yitirmeye basladim. Insallah oyle olur
Ben yanlis biliyorum sanirim. Plesanta hormon salgilamayi ve gorevini tam alinca sanki enerji azligi, bulanti azalacak gibi dusunuyordum. Hcg seviyesi sanirim daha 16. haftaya kadar da sarsabilir degil mi?