Gebelik haftası hesaplama

kelebek1979

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
1.447
1.301
133
46
Merhaba kızlar, hamileliğin en başından beri anlamakta zorlandıgım birşeyi sormak istiyorum :)

ben son SAT tarihimden sonra, 15hafta 2 gün oldu. Acaba kaçıncı haftadayım ?

mesela internette hafta haftahamilelik yazıları var, ben 15. Hafta yazılarına mı bakmalıyım, yoksa 16. Hafta yazılarınamı ?

16. Haftada sayılıyorsun canım 15+0 15+6 haftalar arasi 16. Hafta oluyor. 15 bitmiş çünkü 16 sayıyorsun

Teşekkür ederim. Anlamak için sorayım :) mesela 8+0 ve 8+6 günler arasında da ben 9. Haftada sayılıyorum değilmi ???

Merhaba kızlar, hamileliğin en başından beri anlamakta zorlandıgım birşeyi sormak istiyorum :)

ben son SAT tarihimden sonra, 15hafta 2 gün oldu. Acaba kaçıncı haftadayım ?

mesela internette hafta haftahamilelik yazıları var, ben 15. Hafta yazılarına mı bakmalıyım, yoksa 16. Hafta yazılarınamı ?

Canım gün gün gebelik diye bi uygulama var. Onu indir sana kaçıncı haftada olduğunu da söylüyor o haftayla hatta günle ilgili yazılar da oluyor. Son adetinin ilk günü senin hamileliğinin birinci günü. Yanii güya adetken hamileymissin gibi

Kızlar merhaba ben bat tarihim 10 Şubat ama biz ilişkiye 26 Şubat'ta girdik ve şuan hamileyim. Hesaplamayı neye göre yapmam lazım

Kızlar merhaba ben bat tarihim 10 Şubat ama biz ilişkiye 26 Şubat'ta girdik ve şuan hamileyim. Hesaplamayı neye göre yapmam lazım
mer
merheba canım 10 şubat olarak hesaplaman lazım

Back
X