Gebelik haftası kese

mucizemler

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Mart 2022
35
24
18
38
Slm hanımlar sat 16 Eylül tarihine göre 6+4 haftalık hamileyim bugün ilk muayeneye gittim daha kese çok küçük yeni oluşuyor dedi.Haftaya tekrar çağırdı sağlıklı ise ilerler değilse düşükle sonuçlanır dedi.Daha öncede 2 düşüğüm var kalp atışı duyulmayan ve boş gebelik olan.
Haftasına göre gebelik kesesi küçük olan var mı sonuç nasıl ilerledi sizde

Merhaba arkadaşlar ben bugün çok stresli bir gün geçirdim. İki kez dış gebelik yaşayan birisi olarak herzaman gittiğim özel doktoruma gittim.ilk gittiğimizde keseyi vajinada gördü. üç gün sonra gittiğimizde karnimdan gördüğünü çok küçük dediğini bir üç gün sonra tekrar gelmemi istedi.biz eşimle gittik bugün baktığında karnımda bana bu kese nerede dedi sonra ufak birşey gördüğünü fakat bu arama uzun bir süreçte oldu sagliksiz bir gebelik dedi. Siz bugün ve iki gün sonra beta HCG değeri verin dedi düşerse kürtaj yaparız dedi. Eşim bu işte başka birşey var deyip bir baska doktora götürdü. Doktorumuz diğer doktorun yapmadigi kontrolleri yaptı eski doktora kalsak kürtaj olacaktım iki gün sonra eşim sayesinde gittiğim doktor kese güzel oluşmuş ne bir kanama nede başka birşey var dedi ama kese boyutunu bilmemekle beraber bu doktor rahatça gördü. Fakat bebek içinde yoktu. Haftaya gideceğim doktora .şimdi burada okudum 6 yada 9 hafta içinde bebek görünebilir diye doğrumu ? Ayrıca bugün beta HCG değerim 8345 beş haftalık degerim buraya kese goruntum de attim

Slm hanımlar sat 16 Eylül tarihine göre 6+4 haftalık hamileyim bugün ilk muayeneye gittim daha kese çok küçük yeni oluşuyor dedi.Haftaya tekrar çağırdı sağlıklı ise ilerler değilse düşükle sonuçlanır dedi.Daha öncede 2 düşüğüm var kalp atışı duyulmayan ve boş gebelik olan.
Merhaba bende aynı durumu yaşıyorum 6+4 de gittim bana da kesen yeni oluşuyor daha çok küçük dedi on gün sonra çağırdı tekrar sizin durumunuz nasıl acaba tekrar doktora gittiniz mi

Merhaba bende aynı durumu yaşıyorum 6+4 de gittim bana da kesen yeni oluşuyor daha çok küçük dedi on gün sonra çağırdı tekrar sizin durumunuz nasıl acaba tekrar doktora gittiniz mi
Merhaba evet 7+4 de tekrar gittim çok şükür kalp atışını duyduk şuan 8+4 oldum.İnşallah sizinde sonucunuz hayırlısı ile olumlu olur

Muayene karından mı oldu vajinal mi? Karından olduysa gözükmemesi olağan. Vajinal olup gözükmemesi imkansız.

Merhaba evet 7+4 de tekrar gittim çok şükür kalp atışını duyduk şuan 8+4 oldum.İnşallah sizinde sonucunuz hayırlısı ile olumlu olur
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Benim bugün biraz kanamam oldu hala kese görünmüyor iki gün sonra tekrar çağırdı hayırlısı olsun bakalım beklemedeyim

Bende aynı durumu yaşıyorum sat 22 eylül geçen hafta çarşamba keseyi gorduk son adete gore 6+5 ama ultrasonda 5+2 çıktı bu cumartesi tekrar gideceğim insallah güzel sonuçlar alırım bu arada vajinal degil karından baktı.

Back
X