- 5 Ekim 2016
- 32
- 15
- 3
- 34
- Konu Sahibi Ececiiim3535
Arkadaşlar mrb gebelik haftamızı nasıl belirleriz? Kaç haftalık olunduğu sadece doktor kontrolünde mı anlaşılır ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim peki kaç haftalıkken doktora gitmek gerekir ?canım internetten otamatık hesplama var gir ona son adetinin başlangıcını girince ortalamadogru çıkıyo benim bi kaç gün oynadı ama kimyasal düşük yapıp hiç adet görmeden gebe kaldıgım için tam kanama başlangıcını bilmiyordum o yüzden doktora gidince ortalama 2 yada 3 gün felan oynadı
canım benim benim deger 2920.28 çıkınca saglık ocagının doktor korkuttu beni önceside kimyasal geçirdim içinde parça kalmış olabilr dış gebelik olabilir diye 5 hafta iki günlüktü gittigimde keseyi gördük 7 hafta iki günlükkende bebişimi gördüm kalp atışını duydumÇok teşekkür ederim peki kaç haftalıkken doktora gitmek gerekir ?
8 haftada büyük ihtimalle keseyi bebegi ve kalp atışlarını görünüyo ama malum şimdi dış gebelik kimyasal felan insan sıkıntıya giriyo sen de bence kendin ne zaman hazır hissediyosan git beklemeÇok teşekkür ederim peki kaç haftalıkken doktora gitmek gerekir ?
Cnm çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için benim 3 qunluk gecikmem varken 31.43 çıkmıştı 6 günlük gecikmem de ise 214.5 değerler normal mi sizce ?8 haftada büyük ihtimalle keseyi bebegi ve kalp atışlarını görünüyo ama malum şimdi dış gebelik kimyasal felan insan sıkıntıya giriyo sen de bence kendin ne zaman hazır hissediyosan git bekleme
evet canım degerlerin yükselmesi iyi seninkide büyük ihtimalle 5 haftalık felan sanırsamCnm çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için benim 3 qunluk gecikmem varken 31.43 çıkmıştı 6 günlük gecikmem de ise 214.5 değerler normal mi sizce ?
Son adet tarihi başlangıcın 2 eylülmüş sanırım...O zaman bugün 5+3Arkadaşlar mrb gebelik haftamızı nasıl belirleriz? Kaç haftalık olunduğu sadece doktor kontrolünde mı anlaşılır ?
Önemli deil canim yardimci olabildiysemÇok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için