Gebelik haftası nasıl hesaplanır ?

Ececiiim3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
32
15
3
34
Arkadaşlar mrb gebelik haftamızı nasıl belirleriz? Kaç haftalık olunduğu sadece doktor kontrolünde mı anlaşılır ?

Son adet tarihinizle birlikte ovulasyon tarihinizi belirleyip tahmini bir sonuca ulasabilirsiniz

Son adet tarihine göre hesaplaniyor canım bazen kesenin büyüklüğü önden yada geriden gidebiliyor ama doktorlar karışıklık olmasın diye son adet tarihinden itibaren hesapliyor

Şimdi ben en son 2 eylül de adet gördüm ve 5 günlük gecikmem de kan testi yaptım sonuç pozitif oldu şimdi ben 5 haftalık +1 günluk mu hamileyim?

canım internetten otamatık hesplama var gir ona son adetinin başlangıcını girince ortalamadogru çıkıyo benim bi kaç gün oynadı ama kimyasal düşük yapıp hiç adet görmeden gebe kaldıgım için tam kanama başlangıcını bilmiyordum o yüzden doktora gidince ortalama 2 yada 3 gün felan oynuyo

canım internetten otamatık hesplama var gir ona son adetinin başlangıcını girince ortalamadogru çıkıyo benim bi kaç gün oynadı ama kimyasal düşük yapıp hiç adet görmeden gebe kaldıgım için tam kanama başlangıcını bilmiyordum o yüzden doktora gidince ortalama 2 yada 3 gün felan oynadı

canım internetten otamatık hesplama var gir ona son adetinin başlangıcını girince ortalamadogru çıkıyo benim bi kaç gün oynadı ama kimyasal düşük yapıp hiç adet görmeden gebe kaldıgım için tam kanama başlangıcını bilmiyordum o yüzden doktora gidince ortalama 2 yada 3 gün felan oynadı
Çok teşekkür ederim peki kaç haftalıkken doktora gitmek gerekir ?

canım benim benim deger 2920.28 çıkınca saglık ocagının doktor korkuttu beni önceside kimyasal geçirdim içinde parça kalmış olabilr dış gebelik olabilir diye 5 hafta iki günlüktü gittigimde keseyi gördük 7 hafta iki günlükkende bebişimi gördüm kalp atışını duydum

8 haftada büyük ihtimalle keseyi bebegi ve kalp atışlarını görünüyo ama malum şimdi dış gebelik kimyasal felan insan sıkıntıya giriyo sen de bence kendin ne zaman hazır hissediyosan git bekleme

8 haftada büyük ihtimalle keseyi bebegi ve kalp atışlarını görünüyo ama malum şimdi dış gebelik kimyasal felan insan sıkıntıya giriyo sen de bence kendin ne zaman hazır hissediyosan git bekleme
Cnm çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için benim 3 qunluk gecikmem varken 31.43 çıkmıştı 6 günlük gecikmem de ise 214.5 değerler normal mi sizce ?

Back
X