Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar gebelik haftası önde giden varmı benimki normalde 36 haftalık olmsı lazım ama doktor38 haftalık olmuş diyo bu neyle alakalı acaba?
merhaba ugurz..benim de 1 hafta önde..22 haftalık hamileyim ama ultrasonda 23 çıkıyor.Doktorum mesela 39 haftalık doğarsa 40 haftalık doğdu diyeceğiz..1 hafta önce döllenme olmuştur bu nedenle böyle çıkıyordur dedi.sen de endişe etme...
arkadslar haftasına göre ileride giden bebeklerin kilosu kaçıncı haftada kac kıloydu yazabilirmisiniz
merhaba ugurz..benim de 1 hafta önde..22 haftalık hamileyim ama ultrasonda 23 çıkıyor.Doktorum mesela 39 haftalık doğarsa 40 haftalık doğdu diyeceğiz..1 hafta önce döllenme olmuştur bu nedenle böyle çıkıyordur dedi.sen de endişe etme...
Merhabalar.en son dr uma gittiğimde o gün 11+0 olmam gerekirken ultrasona bakarak 11+4 demişti.şaşırmıştım.şimdi 4 gün sonra tekrar gidicem kontrolum var iyice öğreneyim diyorum bu konuyu.buarada eğer iyi beslenmeden oluyorsa ben bugüne kadar hep kustum hatta bikaç kilo bile verdim.bebek nasıl beslendi acaba o da ayrı bi konu tabii.su bile içemiyorum mesela doğru düzgün.gerçi bence de geriden gitmesinde önden gitmesi iyidir diye düşünüyorum.hayırlısı bakalım...