Gebelik haftası önde gidenler

smyrnl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
22
0
86
Gaziantep
arkadaşlar gebelik haftası önde giden varmı benimki normalde 36 haftalık olmsı lazım ama doktor38 haftalık olmuş diyo bu neyle alakalı acaba?

arkadaşlar gebelik haftası önde giden varmı benimki normalde 36 haftalık olmsı lazım ama doktor38 haftalık olmuş diyo bu neyle alakalı acaba?

benimkide hep önden giderdi
bende hep erken doğacak falan diye düşünürdüm ama 40+0 da sezercik oldum doktor doğmaya niyeti yok dedi bide iriydi bebişim
ama bu durum normal merak etme hem iyi bile
ne güzel beslemişin bebişini maşallah demekki yaramış yediklerin

benimkide son 4 ay 2 hafta öndeydi ve iri bi bebek olarak doğdu merak etme erken doğuma yol açmıyo bende 38+4 doğum yaptım iri olduğu için sezeryan oldum hem bebeğe bakması daha kolay oluyo ele avuca geliyo

BENIMDE 1,5 hafta önce gıdıyor.anlamadım nedenını ama hadı neyse dedım...nede olsa gununde dogar yıne.5 subattı dogum tarıhı anacım gele gele 15 ocaga geldık valla...ben bu ısten bısey anlamadım

Benimki de 1-2 hafta önden gidiyormuş. Öyle dedi doktor. İnşallah zamanında tombiş tombiş doğar bebeğim.

merhaba ugurz..benim de 1 hafta önde..22 haftalık hamileyim ama ultrasonda 23 çıkıyor.Doktorum mesela 39 haftalık doğarsa 40 haftalık doğdu diyeceğiz..1 hafta önce döllenme olmuştur bu nedenle böyle çıkıyordur dedi.sen de endişe etme...

merhaba ugurz..benim de 1 hafta önde..22 haftalık hamileyim ama ultrasonda 23 çıkıyor.Doktorum mesela 39 haftalık doğarsa 40 haftalık doğdu diyeceğiz..1 hafta önce döllenme olmuştur bu nedenle böyle çıkıyordur dedi.sen de endişe etme...

Mrb canım. Ben de acaba anne ve babanın boy ve kilosuyla alakası var mı diye düşünüyorum. Genetik olarak tabi ki benzeyecektir heralde. Benim kızımın babası 1.90 boyunda 90 kilo. Ben de iri bir bayan sayılırım. İri görünmesi bu yüzden de olabilir belki. Ama öncelikli sebep iyi beslenmesidir tabi.

eşim ve ben minyon tipliyiz zayıfızda ama bebişim 10 gü n önde gidiyor. genelde tanıdığım herkesinde önce gidiyor geriden gidiyorsa sorun var demektir . takma kafanı

Merhabalar.en son dr uma gittiğimde o gün 11+0 olmam gerekirken ultrasona bakarak 11+4 demişti.şaşırmıştım.şimdi 4 gün sonra tekrar gidicem kontrolum var iyice öğreneyim diyorum bu konuyu.buarada eğer iyi beslenmeden oluyorsa ben bugüne kadar hep kustum hatta bikaç kilo bile verdim.bebek nasıl beslendi acaba o da ayrı bi konu tabii.su bile içemiyorum mesela doğru düzgün.gerçi bence de geriden gitmesinde önden gitmesi iyidir diye düşünüyorum.hayırlısı bakalım...

benim de sat hesabına göre 25+3 olmam gerekiyor ama ultrasonda 28 haftalığım nerdeyse.doktor kilosu normal diyor ama bebeğim 18 gün ilerde.nasıl oluyo yawss.doğum tarihi konusunda kafam acayip karıştı

benim bir hafta önde giidyomuş normalde 22 haftalık 23 haftalık gözüküyo iri bebek dedi doktor uzun boyluymuş ben normal doğumdan korkuyom sezeryan istiyom iri olursa nasıl doğuracam zayıf biriryim ben artık hayırlısı olsun doktorum gayet kilosu ii dedi demek güzel besleniyozki bebeklerimiz iri maşallah bakması daha kolay dediler iri bebeği arkadaşım doğurdu oda iriydi gayet güzel büyüttü ama doğumu normaldi çok zo rgeçmiş 15 tane dikiş atmışlar şansımıza artık

ben şöyle biliyorum; ultrason kemik yapısına göre ölçüyormuş kaç haftalık olduğunu. benim kızımındaa kemiği iri ama kilosu zayıfmış. hayırlısı ile doğursaydım :))

onde olmasinin dollenmeyle alakasi yok diye biliyorum bebegin iriligiyle alakali..ama tabiki doktor daha iyi bilir

Merhabalar.en son dr uma gittiğimde o gün 11+0 olmam gerekirken ultrasona bakarak 11+4 demişti.şaşırmıştım.şimdi 4 gün sonra tekrar gidicem kontrolum var iyice öğreneyim diyorum bu konuyu.buarada eğer iyi beslenmeden oluyorsa ben bugüne kadar hep kustum hatta bikaç kilo bile verdim.bebek nasıl beslendi acaba o da ayrı bi konu tabii.su bile içemiyorum mesela doğru düzgün.gerçi bence de geriden gitmesinde önden gitmesi iyidir diye düşünüyorum.hayırlısı bakalım...

genetik diyorlar bu iri dogma isine.

Back
X