Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımlar iri bebekten kastınız nedir, 4 kilonun üstünde doğanlar mı yani??
canim kendin demissin esim 95 kilo diye esin de pek ufak sayilmazmis :) sen kayinvalidenin dogum yaptigi kiloya bakma kendi annenin bebekleri nasil dogmuslar bi onu sor.. cunku genelde anneyle ayni kilolarda doguruyor kizlari canim genetik yani... masallah diyelim ..
yok yok anladim benimki de masallah onde gidiyor 2 hafta ...benim esim cok uzun boylu ben de uzun boyluyum ve cok iri dogmusum ondan dedim bi annene sor genelde anneyle ayni kilolarda doguyormus cocuklari diye...
neyse masallah diyelim bebeklerimize saglikli olsunlar da insallah
Benim de ilk gebeliğim ve bebegin iri suyun fazla dendi riskli gebelige yönlendirildm erken doğum olur diye dört Mayıs ta otuz bes hafta uc günlük tum yatış verdiler yatmadm iki hafta sonra doktora randevu yok diye başka doktora gittm cuma günü işte otuz yedi arti sıfırm o doktor ilgisiz di otuz bes yeni bitmiş falan dedi günüm belli ssonuçta bu cuma yine gidicem bakalım ne diyecekler şuan otuz yedi hafta uc günlük hamileym benm ki de fazla gelişti ama normal doğum pozisyonunda ne zamana gelirse o zaman bekliyorum ama dört kilo olursa sezaryen olursun diyo herkes zaten minyonum otuz bes haftalikken bbebeğim uc kilo boyu da elli cm di şuan ne durumda bilmiyorum senin ki nin gelişimi nasıl canmmerhaba arkadaşlar benim bebeğiminde erken geliştiğini söyledi doktor hemde iki hafta ve ultrasondaki doğum tarihi de aşağı düştü normalde haziran 17 idi şuan haziran 5i çıkıyo ama normalde hesapladığım tarihte daha 35 hafta 3 günlük bu nasıl olacak kafam karıştı. Bir bilgisi olan varmı ilk gebeliğim birde şaşırdım kaldım.