gebelik haftası önde gidenler?

Deryadeniz3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
194
42
48
Arkadaşlar merhaba benim gebeliğim geç döllenme oldu adetten 3 gün sonra 79 ve iki gün arayla güzel arttı fakat şuan geride giden gebeliğim 3 4 gün ileride görünüyo nedeni nedir sizce ?

Benimde adet tarihimden 3 gun önce 39 çıktı o zaman ilerde mi oluyo??? Ayy kafamda deli sorular :olamaz:

Arkadaşlar merhaba benim gebeliğim geç döllenme oldu adetten 3 gün sonra 79 ve iki gün arayla güzel arttı fakat şuan geride giden gebeliğim 3 4 gün ileride görünüyo nedeni nedir sizce ?
bunu ben doktoruma sormuştum. Bazıları önde gidiyor neden diye. Döllenme faktörü var ama en büyük faktör Bebek gelişmeye başlayınca anne be babadan gelen genetik yapıyla gelişir. Uzun boylu babanın çocuğu 57 cm doğabilir kısa boylu babanın çocuğu 48 cm doğabilir demişti

bunu ben doktoruma sormuştum. Bazıları önde gidiyor neden diye. Döllenme faktörü var ama en büyük faktör Bebek gelişmeye başlayınca anne be babadan gelen genetik yapıyla gelişir. Uzun boylu babanın çocuğu 57 cm doğabilir kısa boylu babanın çocuğu 48 cm doğabilir demişti
Benimde geç döllenme dediler ve öyleydi arayı kapatmış hatta 3 gün ileride nasıl geç döllenme olupta ileri attı birden anlayamadım

Benimde geç döllenme demişti doktorum. 6.haftadan sonra bir hafta önden gitmeye başladı. Genetik yapının etkili olduğu kesin çünkü eşim de ben de uzun ve yapılıyız

Benimde geç döllenme demişti doktorum. 6.haftadan sonra bir hafta önden gitmeye başladı. Genetik yapının etkili olduğu kesin çünkü eşim de ben de uzun ve yapılıyız
Senin nekadar gerilik bardı canım? 6. Haftanda kaç gün ileri gitti ?

Canım ben adetime bi gün kala test yaptırmıştım ve sonuç 38 çıkmıştı. Doktorda değer düşük geç gebelik oluşmuş demişti. 6. Haftada 4 gün ilerde çıkıyodu en son iki hafta önce gittiğimde de tam bir hafta önde gözüktü. Tabi bunlar çok normalmiş doktorun dediğine göre endişelenicek bi durum değilmiş bi iki hafta geri ya da önde gitmesi.

Birden geç döllenme olupta arayı kapatmasından korktum bende venim gbi olanlar varmış demekki içim rahatladı.

Back
X