Gebelik haftası

ElisaDeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2021
65
53
38
32
19 Eylül son adetime göre bebek 6 haftalık 4 günlük olması lazım doktor 5 haftalık dedi sizce bir problem olur mu ilk hamileliğim birde bebek ultrosyon görüntüsünde o yuvarlak içinde beyaz var olan mı oluyor biri bana + yazan yer dedi kafam karıştı
image.webp

19 Eylül son adetime göre bebek 6 haftalık 4 günlük olması lazım doktor 5 haftalık dedi sizce bir problem olur mu ilk hamileliğim birde bebek ultrosyon görüntüsünde o yuvarlak içinde beyaz var olan mı oluyor biri bana + yazan yer dedi kafam karıştı Eki Görüntüle 2945901
Yukardaki siyah alan kese. Kese içi su olduğu için ultrasonda siyah gözükür. İlk haftalarda çok küçük olduğu için haftası tam doğru çıkmıyor. Karın yağınız fazlaysa o da etkiliyor. Kritik dönem 7-8 haftalarda olur. Sağlıklı gebelik olup olmadığı o zMan belli olur. Birde geç döllenme olabilir. Hepsi şçin zaman lazım. Haftaya çağırmıştır muhtemelen.

Yukardaki siyah alan kese. Kese içi su olduğu için ultrasonda siyah gözükür. İlk haftalarda çok küçük olduğu için haftası tam doğru çıkmıyor. Karın yağınız fazlaysa o da etkiliyor. Kritik dönem 7-8 haftalarda olur. Sağlıklı gebelik olup olmadığı o zMan belli olur. Birde geç döllenme olabilir. Hepsi şçin zaman lazım. Haftaya çağırmıştır muhtemelen.
Evet haftaya gidecem tekrardan birde 46 kiloyum ben. Yani o beyaz yuvarlak bebek değil 😂

Kızlar ben de en son 6 Ekim'de oldum normalde 28 günde birdi döngüm ama iki aydır 21 22 günde bir oldum yumurtlama hesaplayamadım ama sık ilişki oldu , belde ağrı hafif batma ,halsizlik oldu ama adet yok kan testim 1.4 doktor olmazsan tekrar yapalım dedi. Geç döllenme ihtimali var mı acaba.testi on Kasım'da yaptık

Back
X