Benim de son adet tarihime göre ultrason ölçülerim uymuyor geç döllenme demişti doktorum siz de hiç bunun stresine girmeyin şimdiden ultrason ölçümü ne diyorsa o doğrudurMerhaba arkadaşlar ben dün doktoruma gittim 8 Haziran son adet tarihim onu sordu son adet tarihime göre 6 hafta hatta 7 ye gidiyorum ama ben ayın 20sinde bile doktora gittim bana o zaman çatlatma iğnesi verdiler ben de o iğneye göre hesaplayınca 5 haftama gireceğim ve böylelikle hamileliğim düzenli ilerliyor olacak bunu nasıl cozebilirim acaba ayın 20sine mi 8 öne göre mi hesaplayacagim?
Benim de son adet tarihime göre ultrason ölçülerim uymuyor geç döllenme demişti doktorum siz de hiç bunun stresine girmeyin şimdiden ultrason ölçümü ne diyorsa o doğrud
Korkmayın inşallah Allah’ın izniyle sağlıklı gebeliğiniz sağlıklı bebeğiniz olsunÇok teşekkür ederimİNŞALLAH dediğiniz gibi olur bu önceki hamileliğim kimyasal gebelikti buda öyle olur diye çok korkuyorum
bısı farketmıyor ki. catlatma ıgnesınden olcsen +2 hafta dollenme oncesı sayılcak. :) 2 hafta eksıltmeyeceksın yanı. 12. gun catlatma ıgnesı olmus 1 2 gun fark etmez yanıMerhaba arkadaşlar ben dün doktoruma gittim 8 Haziran son adet tarihim onu sordu son adet tarihime göre 6 hafta hatta 7 ye gidiyorum ama ben ayın 20sinde bile doktora gittim bana o zaman çatlatma iğnesi verdiler ben de o iğneye göre hesaplayınca 5 haftama gireceğim ve böylelikle hamileliğim düzenli ilerliyor olacak bunu nasıl cozebilirim acaba ayın 20sine mi 8 öne göre mi hesaplayacagim?
Çatlamayı unutunMerhaba arkadaşlar ben dün doktoruma gittim 8 Haziran son adet tarihim onu sordu son adet tarihime göre 6 hafta hatta 7 ye gidiyorum ama ben ayın 20sinde bile doktora gittim bana o zaman çatlatma iğnesi verdiler ben de o iğneye göre hesaplayınca 5 haftama gireceğim ve böylelikle hamileliğim düzenli ilerliyor olacak bunu nasıl cozebilirim acaba ayın 20sine mi 8 öne göre mi hesaplayacagim?
Doktorum direkt kese gelişmiyor dedi bende gece gündüz araştırıyorum çatlatma iğnesiyle vurdugum zamanı baz alınca bebeğim sağlıklı gelişiyor ama doktorumun demesiyle betam bile uymuyorbısı farketmıyor ki. catlatma ıgnesınden olcsen +2 hafta dollenme oncesı sayılcak. :) 2 hafta eksıltmeyeceksın yanı. 12. gun catlatma ıgnesı olmus 1 2 gun fark etmez yanı
Çatlamayı unutun
Son adet tarihi ile ölçüyorlar yok yere kafanızı karıştırmayı
Rabb'im size de en güzelini en iyisini nasip etsin inşaAllahKorkmayın inşallah Allah’ın izniyle sağlıklı gebeliğiniz sağlıklı bebeğiniz olsun
2 kez mı kontrole gıttın ? hamılelıgını ayın kacında ogrendın?Doktorum direkt kese gelişmiyor dedi bende gece gündüz araştırıyorum çatlatma iğnesiyle vurdugum zamanı baz alınca bebeğim sağlıklı gelişiyor ama doktorumun demesiyle betam bile uymuyor
Evet iki kez gittim2 kez mı kontrole gıttın ? hamılelıgını ayın kacında ogrendın?
Nasıl yani neden sağlıksız olsun kiÖyle olursa bebeğim sağlıksız büyüyor demekkibı önceki de kimyasaldi artık gece gündüz ağlamaktan yine öyle olur korkusundan kendimi taniyamiyorim
Betam yükseliyor ama çok az kese gelişmiyor dedi doktor acaba betasi yavaş olup bebeğini kucağına alan varmı?Nasıl yani neden sağlıksız olsun ki
Benim arkadaşımın öyleydi ama hiç bilmiyorum artış miktarınıBetam yükseliyor ama çok az kese gelişmiyor dedi doktor acaba betasi yavaş olup bebeğini kucağına alan varmı?
Onada mi kese gelişmiyor dedilerBenim arkadaşımın öyleydi ama hiç bilmiyorum artış miktarını
Sağ Salim doğurdu
Sadece beta yavaş artıyordu sonrasını bilmiyorumOnada mi kese gelişmiyor dediler
Benim arkadaşımın öyleydi ama hiç bilmiyorum artış miktarını
Sağ Salim doğurdu
inşaAllah bende de öyle olurSadece beta yavaş artıyordu sonrasını bilmiyorum
Sen ne yaparsan yap eğer sana tutunmayacaksa herşey olur ama yiyecek ekmeği varsa 9 ay kanamalı da olsa sana tutunurinşaAllah bende de öyle olurartık insanlara hamileyim diyemiyorum ya düşerse ne diyicem diye korkuyorum ama Allah razı olsun bu mesajla içimi azda olsa rahatladin çok teşekkür ederim iyi düşünceli insanlar iyiki var senin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?