Pcos

Hilaldugan

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2024
41
6
6
28
Kızlar merhaba pcos tanım var genelde her ay kahverengi lekelenmelerle adet görmeye başlıyorum son adet tarihim 30 Temmuz 8 gün sürüyor en uzun döndüm 43 gündü bu ay 45 e çıktı göğüs hassasiyeti ara ara kasık batmaları ve uzun süredir kıvamlı bazen beyaz bazen şeffaf çok yoğun akıntım var yaklaşık 2 senedir çocuk için uğraşıyoruz 3 kere klomen/femera+çatlatma iğnesi denedim sonuç yok dün idrarda negatifti bir de son adet bitiminden 5 gün sonra bir defa bozuk para büyüklüğünde kanama yaşadım ertesi günüde yine bir defa kahverengi leke yaşadım hemen doktora gittim ama bi sorun görünmediğini söyledi bu pcos sendromunu hafifletmek için tavsiyeleriniz var mı?

Son düzenleme:
Merhabalarrrr. Combinol ve Letu kullandım ben de. Combinol biraz kilo vermeme destek oldu ve kilo verdiğim gibi biraz olsun döngüm düzene girdi ve psikolojik olarak da duygusal dalgalanmalarım yorgunluk hissim falan bayağı azaldı.

Merhabalarrrr. Combinol ve Letu kullandım ben de. Combinol biraz kilo vermeme destek oldu ve kilo verdiğim gibi biraz olsun döngüm düzene girdi ve psikolojik olarak da duygusal dalgalanmalarım yorgunluk hissim falan bayağı azaldı.
Kızlar merhaba ben 3. Kutu combınola basladım temmuzdan berı ıcıyorum bu ay 3. Ayım ve ılacı ıctıgımden berı bu seferde gec gelen adetlerım erken Gelıyor mesela temmuzun 9 unda adet olmama gerekırken 4 unde kahverrengı lekelenme basladı 4 gun surdu kırmızıya dondu 5 gun adetım surdu bıttı sonra 4 agusotsta olmam gerekırken 29 temmuzda kahverengı lekelenmem basladı sonra 2 agustosta kırmızıya dondu gıbı hep bıyle bıyle erken Gelıyor 27 agustosta kahverengı lekelenme baskadı 1 eylulde kırmızı. Dondu 5 eylulde bıttı ama suan 12 gun sınra ben tekrar kahberengı lekelenmeye basladım gakuba adetun başlıyor ve bu ay adrtım 2 gunu sıgan suyunna baslamıstım adetım cok gusel sıkulmustu 15 gun ıctım salı gunu bıttı sogan suyu bugun adet gıbı kahve lekelenme basladı artık cok yoruldum bebek ıstıyorum pcos var doktorlar kılo ver dedı dıyetteyım yürüyorum 3 aydır combınol kullanıyorum 3 ay sonunda hamıle kalan cok dedıler bakalım gercekten bıtınce hamıle kalcammı ama cok yoruldum bu combınolu kullanıp. Boyle bısey yasayan erken adet olan varmı doktır her ay gec veya erken adet oluyodun çocuğunu olur dedı bebek deneyelı 11 ayımıza gırecegız hala olmadı doktır amh yunurt arezervıne bakıp senın ıkız bebegın bıle olur dedı sadece zayıfla dedı ama neden olmuyor anlamıyorum pcos evlendıkten bes ay sonra oldu galuba cunku kılo almıstm

Kızlar merhaba pcos tanım var genelde her ay kahverengi lekelenmelerle adet görmeye başlıyorum son adet tarihim 30 Temmuz 8 gün sürüyor en uzun döndüm 43 gündü bu ay 45 e çıktı göğüs hassasiyeti ara ara kasık batmaları ve uzun süredir kıvamlı bazen beyaz bazen şeffaf çok yoğun akıntım var yaklaşık 2 senedir çocuk için uğraşıyoruz 3 kere klomen/femera+çatlatma iğnesi denedim sonuç yok dün idrarda negatifti bir de son adet bitiminden 5 gün sonra bir defa bozuk para büyüklüğünde kanama yaşadım ertesi günüde yine bir defa kahverengi leke yaşadım hemen doktora gittim ama bi sorun görünmediğini söyledi bu pcos sendromunu hafifletmek için tavsiyeleriniz var mı?
Bende de ultrason görüntüsü olarak pco var Doktor beyaz ekmeği,makarna ,pilav,bulgur ve meyveyi yemeyi bırakmamı istedi ayrıca düzenli yürüyüş de önerdi 2 aydır böyle ilerliyorum bende

Back
X