Gebelik haftasına göre beta hcg değeri

asiyebilge

duam belli, amin.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2018
141
103
103
37
istanbul
arkadaşlar iki gün önce yaptırdığım testte beta hcg 901 çıktı. Ben yumurtlama takibi yapmıştım ve 20. Ya da 21. Gün yumurtladım. Bu yüzden 5 haftalık mıyım 4 haftalık mıyım esasında kestiremiyorum. Benim gibi geç yumurtlayan arkadaşların beta hcg değerlerini merak ediyorum. Kaçıncı hafta? Hcg değeri kaç?

Merhaba bende adeti düzensizlerdenim 21. Gun yumurtladım yumurtlamaya gore 5+3um ultrasonda ne eblli olur diye dusunuyorum benm beta 3113 cıktı dun doktor kese goremedi yarın bida bakıcaz sanırım aynı zmaanlarda hamile kalmısız dizle

Evet sanırım öyle:) sizin beta değeri benimkine de anlamlı uzaklıkta. Ben de bugün doktora göründüm. Karından ultrasonla baktı henüz görünmüyor kese bu çok normal dedi. Perşembe görünürmüş, kesin olsun diye haftasonu gel dedi. İkinci bi kan testi de istemedi. Her şey normal dedi yolladı :)) umarım her şey yolunda gider hepimiz için

Dış gebelikten suphelendi ama vala umarım ole değildir yarın bida bakalım dedi normalde alttan bakınca keseyi gormesi gerekiodu goremedi inş yarın gorunurde rahatlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…