Gebelik haftasıyla ilgili...

• Konu Sahibi Konu Sahibi JUSE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

JUSE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
558
12
46
İstanbul
kızlar benim son adet tarihim 31 ağustos.internetteki hesaplayıcılsr 5 hafta 4 günlük hamile olduğumu söylüyor.yani şimdi ben 5.hafta çindemiyim?yoksa 5 bitti 6.haftanın içinde miyim?

çünkü bazı sitelerde 5+4 diyor ama 6 .haftadasınız diyor.

bide salı günü randevum var.sizce kalp atışını duymam mümkün olur mu???sanırım salı yani ayın 12 i hesaplayıcılara göre 7.haftanın başlangıcı ouyor???

Son düzenleme:
5.hafta bitmiş,6.haftadan 4 günü de doldurmuşsunuz..39 günlük hamilesiniz..7.haftada kalp atışı duyulmayabilir..

canım benım 6. haftayı yasıyorsun benımde bu carsamba kontrolum var bende 7 haftalık gebeyim inşallah kalp atışlarını duyarız bebeklerımızın..haber beklıyorum canım tamamı senden...allah hayırlı haberlerle gelmenızı nasıp etsın..öpüyorum senı vee bebeişini

canım benım 6. haftayı yasıyorsun benımde bu carsamba kontrolum var bende 7 haftalık gebeyim inşallah kalp atışlarını duyarız bebeklerımızın..haber beklıyorum canım tamamı senden...allah hayırlı haberlerle gelmenızı nasıp etsın..öpüyorum senı vee bebeişini

inşallah salı günü yazarım buraya:-)))inş.güzelll haberler alırız.:-))çok heyecanlıyım ben ya.kalbimm küt kütt atıyooo:-))

kızlar benim son adet tarihim 31 ağustos.internetteki hesaplayıcılsr 5 hafta 4 günlük hamile olduğumu söylüyor.yani şimdi ben 5.hafta çindemiyim?yoksa 5 bitti 6.haftanın içinde miyim?

çünkü bazı sitelerde 5+4 diyor ama 6 .haftadasınız diyor.

bide salı günü randevum var.sizce kalp atışını duymam mümkün olur mu???sanırım salı yani ayın 12 i hesaplayıcılara göre 7.haftanın başlangıcı ouyor???

öncelikle tebrik ederim.6 haftanın içinde oluyosun.ben şuan 7 haftalık hamileyim ve 6 haftalıkkken kalp atışlarını duymuştuk.

öncelikle tebrik ederim.6 haftanın içinde oluyosun.ben şuan 7 haftalık hamileyim ve 6 haftalıkkken kalp atışlarını duymuştuk.

canım yaa ne guzel sendemı 7 haftalık gebesın...rabbım ıkımızın ve tum annelerın sagsaglım bebklerını :Saruboceq:kucaklarına versın

tebrikler canım, sağlıkla sıhhalte gelir inşallah. ben 6.haftada duymuştum kalp atışını. inşallah sizlerde duyarsınız.

dün test yaptım çift çizgi çıktı bugun doktora gittim ama görünmedi bişey ultrasonda.
adetim 5 gün gecikti.canım çok sıkkın...

bende dun gıttım doktora allahıma sukur kalbı atıyormus bebegımın sen gıtmedınmı canım daha juse merak ettım sonuc nedır

Back
X