Gebelik haftasıyla ilgili...

• Konu Sahibi Konu Sahibi JUSE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

JUSE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
558
12
46
İstanbul
kızlar benim son adet tarihim 31 ağustos.internetteki hesaplayıcılsr 5 hafta 4 günlük hamile olduğumu söylüyor.yani şimdi ben 5.hafta çindemiyim?yoksa 5 bitti 6.haftanın içinde miyim?

çünkü bazı sitelerde 5+4 diyor ama 6 .haftadasınız diyor.

bide salı günü randevum var.sizce kalp atışını duymam mümkün olur mu???sanırım salı yani ayın 12 i hesaplayıcılara göre 7.haftanın başlangıcı ouyor???

Son düzenleme:
5.hafta bitmiş,6.haftadan 4 günü de doldurmuşsunuz..39 günlük hamilesiniz..7.haftada kalp atışı duyulmayabilir..

canım benım 6. haftayı yasıyorsun benımde bu carsamba kontrolum var bende 7 haftalık gebeyim inşallah kalp atışlarını duyarız bebeklerımızın..haber beklıyorum canım tamamı senden...allah hayırlı haberlerle gelmenızı nasıp etsın..öpüyorum senı vee bebeişini

inşallah salı günü yazarım buraya))inş.güzelll haberler alırız.)çok heyecanlıyım ben ya.kalbimm küt kütt atıyooo)

öncelikle tebrik ederim.6 haftanın içinde oluyosun.ben şuan 7 haftalık hamileyim ve 6 haftalıkkken kalp atışlarını duymuştuk.

öncelikle tebrik ederim.6 haftanın içinde oluyosun.ben şuan 7 haftalık hamileyim ve 6 haftalıkkken kalp atışlarını duymuştuk.

canım yaa ne guzel sendemı 7 haftalık gebesın...rabbım ıkımızın ve tum annelerın sagsaglım bebklerını :Saruboceq:kucaklarına versın

tebrikler canım, sağlıkla sıhhalte gelir inşallah. ben 6.haftada duymuştum kalp atışını. inşallah sizlerde duyarsınız.

dün test yaptım çift çizgi çıktı bugun doktora gittim ama görünmedi bişey ultrasonda.
adetim 5 gün gecikti.canım çok sıkkın...

bende dun gıttım doktora allahıma sukur kalbı atıyormus bebegımın sen gıtmedınmı canım daha juse merak ettım sonuc nedır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…