Gebelik hakkında

Demet1111

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
116
40
13
29
Herkese merhaba lar arkadaşlar biliyorum daha erken ama birseyleri ogrenmek istiyorm merak ediyorm 8 haftalik hamileyim ne zaman karnm büyüyecek cinsiyetini ne zaman öğreneceğim ne zaman tekme atmaya basliycak merak ediyorum ilk hamileligim cok heyecanlıyım

Çok tatlı heycanlar :)
Mesela cinsiyet 13 14 15 haftalar da gösterir kendini . Pozisyona falan da bağlı bebeğin
Karniniz da belli olmaz zamanı mesela bazı insanlar 6 aylık oluyor hafif göbek oluyor ici geniş derler hatta ona :)
Ama 4 aylıkken zayıfsanız falan belli olur yani baya.
Tekmelerde 4 5 ay itibarı ile anlarsınız.

Çok tatlı heycanlar :)
Mesela cinsiyet 13 14 15 haftalar da gösterir kendini . Pozisyona falan da bağlı bebeğin
Karniniz da belli olmaz zamanı mesela bazı insanlar 6 aylık oluyor hafif göbek oluyor ici geniş derler hatta ona :)
Ama 4 aylıkken zayıfsanız falan belli olur yani baya.
Tekmelerde 4 5 ay itibarı ile anlarsınız.
Ya açıkçası 1.60 boyum var ve hamile oldugumu öğrendiğimde 63 kiloydum biraz kilolu kaldim hamile korkuyorm da asiri kilo alirsam sıkıntı olur diye

Ya açıkçası 1.60 boyum var ve hamile oldugumu öğrendiğimde 63 kiloydum biraz kilolu kaldim hamile korkuyorm da asiri kilo alirsam sıkıntı olur diye
Normalsiniz bence . Benimle aynısınız boy da.kilo da 61 benim.ben 12 kg alistim.ama hiç belli olmuyordu kilo.sizinde öyle olabilir.kilolu değilsiniz.sadece hamur işi şeyler fazla tuketmeyin.bebege faydası da yok zaten.kendiniz sismanlarsiniz bu sekilde.balik sebze et yumurta yoğurt meyve yiyin.makarna pilav ekmek az yiyin

Normalsiniz bence . Benimle aynısınız boy da.kilo da 61 benim.ben 12 kg alistim.ama hiç belli olmuyordu kilo.sizinde öyle olabilir.kilolu değilsiniz.sadece hamur işi şeyler fazla tuketmeyin.bebege faydası da yok zaten.kendiniz sismanlarsiniz bu sekilde.balik sebze et yumurta yoğurt meyve yiyin.makarna pilav ekmek az yiyin
Acikcasi bu ara hicbir yemkle aram yok cok iştahsızm ve midem bulaniyor kokulara karşı cok hassaslastm umarim cabuk gecer çünkü iştahsızlık kötü yani😀

Back
X