Merhaba arkadaşlar.Ben 19 haftalık gebeyim.Düzenli olarak muayenelerim yapılıyor.Ancak sürekli olarak karnımda şişlik hissediyorum.Karnım şiştiği için değil.Böyle sanki çatlayacakmış gibi.darlanıyorum.kasıklarımdan bir şey dışarıya çıkacakmış hibi hissediyorum.Doktora söylediğimde Allaha şükür bebekte her şeyin çok iyi olduğunu söylüyor.Ama ben hep böyleyim.patlayacağım yahuu.bu normalmi.
Bebek büyüyor, deriniz genişliyor, bu çok normal, rahatsız edici tabii ama güzel bişey olduğunu düşünün, keyfini çıkarın.. Maşallah,sağlıklı doğumlar şimdiden
Benim bir aylik ken kocaman gobegim vardi simdi alti aylik ayni buyuklukte diyebilirim buyuk ihtimal gazdir hem bebeginde bu donemde cok hizli buyuyecek onunda etkisiyle dahada gerilebilirsin yemeklerinde kimyon kullan yuruyus yap ve gaz yapacak yiyeceklerden uzak dur Rabbim saglicakla kavustursun yavruna
Valla ben 9haftalığım ona ragmen bazen karnım çatlıcak gibi hisler geliyo ağrıyla bir.doktor herşey yolunda diyorsa rahat olmaya calış.hafif yürüyüş iyi gelebilir..