gebelik hamilelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gizlikalsinya

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2021
66
8
16
43
merhaba gebe olmam imkansız surtunmeyle ilişkiye girdim boşalma falan olmadı fakat adetim hiç gecikmezdi gebe ihtimalim var mıdır diye çok korktum ve stres yaptım bundan dolayı gecikmiş olabilir mi?

çok teşekkür ederim iyiki varsınız gerçekten kan vermeme falan gerek var mı sizce sanki hamileymisim gibi kafamda birşeyler kuruyorum ve belirtilerini goruyorum sanki
Kan vermeyin. Enabizda görünüyor çünkü. Sonra mağduriyet yaşarsinız. Benim reglim de pek gecikmezdi. Bu ay 24 gun geciktim. Hamile degilim. Rahat olun. Gecikmek regl demek degildir her zaman. Sizinki psikolojik. Iciniz rahat etsin diye eczaneden 1 test alabilirsiniz. Geciktiginiz icin cikan sonuc dogru cikar

Kan vermeyin. Enabizda görünüyor çünkü. Sonra mağduriyet yaşarsinız. Benim reglim de pek gecikmezdi. Bu ay 24 gun geciktim. Hamile degilim. Rahat olun. Gecikmek regl demek degildir her zaman. Sizinki psikolojik. Iciniz rahat etsin diye eczaneden 1 test alabilirsiniz. Geciktiginiz icin cikan sonuc dogru cikar
kimse cevap vermiyor sadece siz veriyorsunuz son bir şey daha soracağım hafif ucunu girdi ama içime bir sıvı girmedi ondan da birşey olmaz değil mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X